1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
DGUY'a verilen 1.000 kadro ihdası 400 + 300 + 300 şeklinde yapılacak diye düşünüyorum.
-
@antimülakat böyle bir alım durumunda sınır puan ya da sıralama kaça düşer acaba.
-
@antimülakat hocam Bakan Bey neden sürekli 2000 yeni personel alacağiz diyor adı üstünde yeni kelimesini kullanıyor hep
-
bu 2000 kişiyi 2018 kpss den önce alacaklardır bu kadroda zaten 2017 kpss girenlerin hakkıdır bence herkes kendini mayıs yada haziran ayınsa sınava hazırlasın
-
Bencede 1000 kisi hızlıca istihdam edilebilir.Cunku dguy cok az kisi kaldı kurumda calisan.Ben en cok Vdkyı merake diyorum tekrar bir eskiye dönüs olcak mı acaba?
-
Sayın Naci Ağbalın acıklamaları cok net:'1000 dguy 1000 vmy alımlarını hızlı bir sekilde yapcagız'.Bize inandırici gelmiyo cunku kadrolar cok iyi kariyer acısından.Ama senede 3000 hakimde alıniyo.Buna sasirmiyoruz.Allahım biz iibflilere dayanma gücü ver.
-
@antimülakat inşallah bu dediğiniz şekilde olur dguy alımı hatta vmy alımı da
-
@rootofallevil Toplu alınmasın mı yani
-
bu dönemde belli bir kesim atansın ki 2018 kpss bir anlamı olsun yoksa böyle giderse 2017 kpss 80 alan bir kişi 2018 85 almak zorunda belki o bile kurtarmaz şimdik o 2000 kişiyi alsınlar ki en azından 2018 kpss puanı yüksek kapatmaz birde şimdik 2000 kişiyi alıp bize kadro kalmaz diyede kimse korkmasın önümüz seçim ona göre herkesi memnun edecek bir kadro verirler...
-
2018 kpss de ben çok farklı şeyler olacak kanısındayım ya atanamayan bu kadar kişi birikip puanlar uçacak ya da aşırı şekilde ümit kesilmesi sonucu b'ye yonelme artacagindan düşük puana cok iyi siralamalar gelecek. Şahsen ben insanlarin gecen seneye göre gerek etkinliklerdeki pasifligi gerek facebook ve burada yoğunluğun aşırı azalmasindan dolayi kpss de 80 alanin siralamasi 2000 lere kadar çıkabileceğini tahmin ediyorum tabi bu bir varsayım ve ben buna kendime inandirip ders çalışma gayreti içerisindeyim önümüzdeki dönem kpss alımı artar umidi ile
-
@antimülakat dusuncenizden ziyade bolunmesine dair bir kamuoyu olusturmaya çalışıyorsunuz bence. Gecen gunlerde de bu konuyla alakali tepki olmuştu. En kisa surede bölünmeden gelecek inşallah. 2 senedir bekliyoruz. Moral bozukluğuna daha fazla kulak asmayın.
-
Eğer 10 katı yazılı sınava çağrılacak olursa sıralama 11-12 bine kadar gerileyecek olursa tek seferde alım olsun isterim
-
Burada neler olmus oyle ya . Bu ulkenin temel sorunlarından biri de bazi memurlarin hep bedavacilik peşinde olmasi . Bi göz dikmediginiz dguy vardi ona da dikin. Hatta bence guylar cikip haksizlik vmy olmamiz lazim diye eylem filân da yapsin . Vmy ler de sayistay denetcisiyle ayni denetim isini yapiyoruz az kazaniyoruz desin . ! Ne enteresan işler ya. Bi kadroya atanmanin mesru yolu belliyken niye usulunce ugrasmiyosunuz ? Hep kolayın pesinde oldunuz, hep de olacaksiniz. Sizin icin işsiz binlerce kpss emekçisi bir hiç oyle mi .? Yazik zavallı insanlarsiniz siz.
-
@ouzakbas Ben de aynı düşüncedeyim.Israrla bölünür algısı yaratılmaya çalışılıyor.Forum yöneticilerin yapması gereken son 3 yıldır hazırlanıp mağdur olan bizler için kadronun tamamının ilana çıkmasından yana tavır almasıdır.
-
Daha gecen ayni seyi konusmustuk yine yeniden antimulakat alimin bolunmesi konusunda ve hatta sayi vererek paylasimda bulunmus...ben sayamadim kac kere bunu yazdigini ama dguyla vmy 2 ayri forumda rahat 10 kere yazmistir...bi vazgec bi dostum ya hakkaten insanlarin sabirlari zorlanir duruma geldi su tek seferde gelmezciler artik kendisine saklasin fikirlerini...
-
Ayrica biyerden alinmis bilgi de degil surekli " I think " bizim umuda ihtiyacimiz var 3 yilimi bomboş gecirdim hayatimi erteledim ve daha ne kadar erteleyecegimi bilmedigim bir yoldayim. Bu konularda ucu kendine dokunmayan cok rahat konuşur bolunsun diye..
-
Bu ilanlar bölünürse kimsenin yararına olmaz.
-
@zenginmemur katılıyorum
-
ben de bölünmemesini istiyorum ve bölünmemeli diye düşünüyorum. ama bunun aksini düşünenler de rahatça fikrini belirtebilmeli arkadaşlar. insanlar istemediğimiz şeyleri söylüyor diye tepki göstermemeliyiz diye düşünüyorum. hepimiz belli seviyede dirsek çürütmüş insanlarız yarın allah nasip ederde inşallah birlikte çalışırsak çalışma ortamında sizin hoşunuza gitmeyen ancak bana ait olan fikirleri rahatça belirtebilmek isterim ya da bunun tam tersi.
-
Neye göre bölüneceğini düşünüyorsunuz?Bu bir temenni mi yoksa kötümserlik mi? Ben bakanın 2019a dönük açıklamaları ve güvenlik soruşturmalarının uzun sürmesi sebebiyle alımın tek kalemde olacağını düşünüyorum. Ve böyle de olmalı.Aksi durumda hep aynı kişiler sınava girer ve o 1000 kişi 3 sene de ancak alınır. Yüksek alıma bu kadar şaşırmayın bence bakanlığın vdk ile birlikte böyle bir kapasitesi var.