1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@guyan-gelmiş bir sendika tasarıyı ertelettirecek kadar gücüde yoktur herhalde birde bakan 2 ay önce şöyle bir açıklama yapmış. Ağbal, "Bunu torba değil müstakil bir KDV kanun tasarısı olarak, süratle Meclis'e götürmek ve 1-2 ay içinde yasalaştırmak istiyoruz. KDV'yi sunduktan sonraki en yakın zamanda, ne zaman Bakanlar Kurulu gündemine alınırsa, Gelir Vergisi Kanunu'nu getirmek ve süratle Meclis'e sevk etmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu. burdaki gelir vergisinde de risk analizi kurarlar herhalde yani 1 yıl içinde hepsi beraber iyi bir alım yaparlar
-
Seçim sonrasına fln bırakılmadığı sürece sorun yok varsın 1 hafta ertelensin. Martta gelse ilan da mayısa kalmasa sınav.
-
kanun şu an damecliste görüşülüyor. İlan ne zaman gelir acaba ?
-
Sayın bakan konuşmasını yapıyor. Son 1 dk
-
Sabırla bekleyeceğiz. En güzelleri bizim olacak inşallah dostlar
-
arkadaşlar dernek sayfalarında bu ihdaslar hedef gösterilerek engellenmeye çalışılıyor.Tepkimizi dile getirelim...
-
Dostlar inşallah beklediğiniz gibi olur. Bende isterim 1000 dguy alınsın. Hem kadro güzel hem de ek 3600 göstergeli merkez kadro ama ben şu zamana kadar merkez kadro 1.000 kişilik alım hiç görmedim. En fazla 150 kişilik muy alındı geçmiş tarihte.
-
@antimülakat 200 kişilik alım yapsa yılda 5 sefer alıma mı çıkacak? Bu verilen kadrolar 2018 yılı bütçesinde değil mi? Mhuy kadrosu gibi yakacak olsalar bu kadar reklam edilmezdi diye düşünüyorum. 500 500 diye bölenebilir. Kpss öncesi ve sonrası olmak üzere. 1000 kişilik kadrodan 100kişi de almasınlar ayıptır
-
@83istanbul hocam bu türden kadro ihdası önceki yıllarda da oldu. Ama ihdas edilen kadro kadar atama oldu da olmadı da. Bu nedenle büyük beklenti olmasın diye düşüncemi belirteyim dedim.
-
@antimülakat bu konuda size hak veriyorum. Il goc verdigi kadro ihdasinin onda birini cagiriyorsa dguy ve vmy de 1000 er kisilik alim hic realist degil.
-
@ouzakbas ilgöç 350 kişilik duyum, bir bakanın ağzından veya resmi bir açıklama olarak duyuldu mu? Memurlar haber yaptı 350 kişilik alın planlıyor diye geçen senede guy alım sistemi değişiyor diye de haber yapmıştı. Çok itibar edilecek bir duyum değil. Şuanda hem kanun tasarısında hemde bakanın bizzat ağzından duyduk. 1000vmy 1000guy diye. Ben bu noktadan geri adım atacaklarını sanmıyorum. Ki önümüzde ülkenin en büyük seçimlerinden biri var. 2 yıldır alım yok. İhraç fazla. Hali hazırdaki uzmanları ve müfettişleri de başka bölüme gönderecekleri haberleri de var. Bence bu alımlar çokk ama çokk normal. Biz iki senedir ilansızlıktan gözümüzde büyütüyoruz.
-
@83istanbul söylediklerin çok mantıklı geldi hocam inşallah bölünmeden gelir o sayılar
-
@friedman98 bölünse bile kpss öncesi ve sonrası iki alıma bölümebilir. Bu alımlar 2018 yılı bütçesinde. İlgöç 2017 bütçesinde 20kişilik alımı kalmıştı yıl sonunda alıma çıktı 20 kişi olsa bile. Aralık sonuna kdar bu alımların hepsi ilana çıkacağını düşünüyorum
-
Ingilizce istiyor mu acaba
-
Bin uzman ve bin denetim elemanı bunu açıklayan kim? Maliyedeki birimlerden pek fazla anlamayan eski adalet bakanı. Buradan Bin DGUY alınacağı izlenimi nasıl edinilebilir. Veya benim anladığım başka bir dayanak var mı sizlerde?
-
@antimülakat Bakanlar kurulu toplantisindan sonra acikladi Bozdag
-
O değil de inşallah şu alım yapılmayan süreçte bizi susturmak için yapılan çakma bir ihdas değildir. En sonunda 100 alım yaparlarsa gene lök diye otururuz. İhdas edilen kadroları tam doldurmadıklarını söylediğiniz için aklıma artık her türlü kötü senaryo geliyor.
-
@antimülakat http://www2.tbmm.gov.tr/d26/1/1-0926.pdf en sonda ekli listeye bakınız hocam
-
Serbest kadro adedi 1000 diyor. Gib e ve vdk ya insiyatif verilir mi.
-
VERilen kadrolar ilana çıkar ya da yanar. Gerçektir ya da blöftür. İki yıldır 3000 sıralamadayım ve ilan bekliyorum. Ve bu süreçte hala ders çalışmamızı sağlayan tek şey ilan geleceği Umudu.. alımın yapılacağı.. boş çıksada heveslenin arkadaşlar. En kötü ihtimalle derse başlamış olursunuz, ya da ders çalışmayı bırakmamış olursunuz. Bu sürece girdiyseniz ve çıkma gibi de bir şansınız yksa duyumlar yalan çıksa da siz olumlu duyumlara itibar edin, edin ki ders çalışmayı bırakmayın.