1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@kaimoğlan haftaya kaldi daha kanun maddeleri gorusulmeye bile baslamadi guya yarin da calisacaklardi
-
P48 den olursa inşallah 75 ve üzeri herkes girebilir bir de hem vmy hem dguy test olursa dadından yinmez:))
-
İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir mecliste sordu az önce Sayın Ağbal'a detaylı bilgi verebilir misiniz personel alımı hakkında diye
Sayın Ağbal'ın yanıtı 1.000 vmy ve 1.000 dguy alımının yapılacağını vmylerin kdv iade , dguyların risk analiz merkezi için alınacağı dguyların ekonometri istatistik iktisadi analiz vb alanlarda eğitileceği ve bu süreçte dinamik katkı sağlayacaklarını belirtti konuşmasından anladığım iki alımda yeni kurulacak merkezde çalışacak tecrübelilerden ayrıyetten kaydırılanlar harici gibi duruyor
-
@maxmin tecrübelilerden değil yeni personel alımı vurgusu yaptı kürsüde de yaptı soru üzerine konuşurken de. Önümüzdeki dönem dedi o biraz ucu açık ifade oldu kafa karıştırcı
-
@maxmin TECRÜBELİLERDEN DERKEN KURUM İÇİNDEN ?
-
@colin-clark yok hocam bu alımlar yeni kurulacak kdv iade ve risk analizine alınıp doğrudan yetiştirilecek yeni personeller. Ona vurgu yaptı yani vmyleri oraya kaydırıp yerlerine yeni vmy değil , direk yeni açılan birime yeni istihdam yapılacak kdv iadesi işiyle ve risk analiziyle uğraşacak bu yeni 1.000 + 1.000 kişi
-
@maxmin burdanda alımların tek seferde yapılabileceği ihtimalini çıkarabiliriz biraz da yetiştirilip hazırlanacaklar yeni açılacak birimlere yeni alınan kişiler
-
@maxmin ben demek istediğinizi anlamadım ilk başta ama şu an sizde ben gibi yeni alım dışardan alım olacağına dair yorumladınız değil mi
-
@bonus hocam direk DIŞARDAN YENİ PERSONEL olarak alınacağını söyledi yeni bu konu kesin zaten
-
@maxmin tamam doğru anlamışız ikimizde inşallah kpss sonrasına bırakmazlar
-
Açıklamalardan ve sürekli dillendirmelerinden bana da tek seferde alınacak gibi geliyor bu sayılar ama yakın zamanda yani 1 ay içinde falan bi ilan durumu söz konusu olsaydı bunu belirtmez miydi sizce de? Kelimelere çok mu takılıyorum bilmiyorum ama bu kadar ketum bir isimden bir de muğlak ifadeler duyunca insan bi tereddüt ediyor. Kpss sonrası olması beni şaşırtmaz.
-
@maxmin alımlar tek seferde olursa peki kaç katı aday çağırılır sizce ve her iki sınav da test mi olur?
-
Konuyu haberleştirdik derli toplu süreci ele aldık dostlar buyrun;
-
bu dguy çok hoş duruyor da gidip yds fln istemezler dimi. ilanı görene kadar bize rahat yok
-
@rootofallevil hocam hiçbir bilgim yok eski dguy ve vmy ilanlarına benzerde olabilir. Tek seferde 1.000 vmy alınacaksa testte yapılabilir bir ihtimal bu sınav ama kimse bilmiyor şuan ancak tahmin yürütülür
-
Ayrıca dostlar bugün ortaya çıkan kurum içi yükselme 4500 kadro meselesine dair bir yazı hazırlıyoruz. Bu haber sizin için önemli çünkü birileri şark oyunları ile sizin hakkınız olan kadroları kotarmaya çalışıyor. Haberi yayarsanız bu oyuna karşı bir hamle olacaktır.
-
@ilanmılano girişte istemezler ama yeterlilikte isterler
-
sınavdan önce ilan gelmezse p 48 den olma ihtimalini düşük görüyorum. İstatistik çalışacağız galiba dostlar.
-
@paretowilfredo hocam haberde içerden alım olabilir demişsiniz bir kısmı burdan kastınız 1.000 yeni alımların yanında içerden tecrübeli midir
-
@maxmin Dostum adını tam koyamadığım için iki ihtimale de yer verdim açıkçası. Bu konuda biraz haberler gelmeye başladı. Haftaya en net bilgileri almaya çalışacağım. O zaman net konuşayım olur mu?