1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@maesteo senin 86 puanin olmadigi gosterdigin tepkiden belli varsa puanin ne pasalar gibi girersin yoksa da boyle avaz avaz bagirirsin
-
@torpil gereksiz tartışmaya ve forum ortamını sabote etmesinden dolayı bu arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. @pareto_wilfredo
-
@eomer, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@torpil gereksiz tartışmaya ve forum ortamını sabote etmesinden dolayı bu arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. @pareto_wilfredo
Düzeltme @paretowilfredo
-
Benimle polemige giren sensin sen kendinj banlattir.
-
İnşallah vmy ile dguy için parçalı şekilde alım olur
-
@rootofallevil niye parçalı olsun ki
-
@duryy eğer tek seferde 1000 kişilik alım olur ve yazılıda ya da sözlüde geçemezsek böyle bir alım için çok bekleriz özellikle dguy için 2013 ten beri ilk defa alım olacak
-
Dostlar bu ilan kesin mi simdi bu kesinse mhuy neden gelmedi?Veyahut 1000 vmy alimnasi ne kadar gercekci bir turlu inanamuyorum biraz umutlaniyorum 2013teki alimlar aklima geliyo sonra son 2 tildaki maliye alimlari
-
@rootofallevil hocam sizin puan kaç
-
@zenginmemur gelir hocam gelir niye bu kadar karamsar insanlar. Bence 300 dguy az.
-
@themis19 p48 78.3
-
@rootofallevil ben böyle bir yüklü alımda 20 kat çagrılacagını sanmıyorum yani parçalanması kötü olabilir sizin açınızdan
-
Arkadaslar saniyor ki 10 kat 20 kat olacagi garanti hadi 250 kisi olupta 5 kati olursa ilk 100 girebilcek o zamanda insallah parcali alim olur mantigina katilabilecekmsnz arkadaslar he ayrica onuda gecelim yazilisi mulakatiydi bir alimin sonuclanip is basi yapilmasi 1 seneye yakin suruyor son zamanlarda 2 parca olursa 2 sene demek kimin neyine yarayacak bu durum acaba cok merak ediyorum
-
Duzeltme : ilk 1500 girecek
-
@torpil Puanı olan sıralamayı bilir ,yoksa senin gibi salla gitsin 86 der. Sana tepkimin sebebi net sen trolsun senin gibilerin amacı sadece suyu bulandırmaktır . Guy 80 altı görmez dguy 86 vmy 88 salla gitsin
-
@maesteo, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@torpil Puanı olan sıralamayı bilir ,yoksa senin gibi salla gitsin 86 der. Sana tepkimin sebebi net sen trolsun senin gibilerin amacı sadece suyu bulandırmaktır . Guy 80 altı görmez dguy 86 vmy 88 salla gitsin
Girmeye gelince ah keşke yarın gelse de girsek ama daha gelmedi maalesef:) -
@guyan-gelmiş gelir gelmesinede dguy kadrosunu kazananan biri yazili ve mülakati gecen biri kaymakamlik sayistay ve hakimlik dısinda daha sinava falan girmez.Cunku merkez kadro hakları süper boyle oluncada bu kadroyu yuksek sayida verirlermi cok dusunceliyim @paretowilfredo
-
@zenginmemur Maliye Bakanlığı bir değişim içine giriyor gibi işi daha çok merkezden yürütmeyi hedefliyorlar benim aldığım o yüzden belki de bu sefere mahsus yüksek sayılı alım yapabilir.
-
@zenginmemur turşusunu mu kuracaklar. He şöyle bir ihtimal var vir gun resmi gazetede bir bakmissin gib kadro ihdasi var 9.derexedeki kadrolaro 4. Dereceye atmışlar olur mu olur
-
arkadaslar dguy sadece ankarad mi calisiyor ve dguy olup guya gecis var mi ilerde soruldu mu bilmiyorum ama .