1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@issiz bunu yetkili birinden mi duydunuz guvenilir mi çünkü diger duyumlarla hic bağdaşmiyor
-
@issiz Güzel haber. Bölünmeden özellikle vmy gelirse benim açımdan çok olumlu olacak.
-
@issiz hadi insallahh tek seferde alinmasi sevindirici
-
Ben bölünmesi taraftarıyım eğer tek seferlik alımda yazılıdan veya Sözlüden elenirsek 3 yıl falan bu alımı göremeyiz
-
Eğer topluca yapılmak isteniyorsa kpss sonrasına sarkıtırlar
-
@rootofallevil 5000 kisilik test sinavindan gecemeyip kpssde derece yapip 1000 kisinin girecegi klasik sinavi gecerim diyosan helal olsin sana.
-
@rootofallevil 5 kat çağrılması planlanıyo diyo arkadas yani parçalınırsa size sıra gelmeyecek ne bu parçalanma sevdanız anlamadımki
-
@rootofallevil Yanlis hatirlamiyorsam puanin 80 altiydi hocam bolunurse saniyormusun sinavlara girebilecegini
-
Bir deniliyor ki 3 alima bolunecek 400-300-300 seklinde bir de hic bolunmeyecek 5 kati seklinde olcak..artik ne olcaksa olsun su bilgi kirliligi bir an evvel bitsin
-
Risk Analiz Merkezi yine dile getirildi Sayın Bakan tarafından.
Haberin ilgili kısmı
Ağbal, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın, elektronik ticaret platformları başta olmak üzere tüm internet sitelerini taradığına dikkati çekerek, yeni kurulacak Risk Analiz Merkezi'nde de internet üzerinden yürütülen ticaretin ve dijital hizmetlerin izlenmesi için özel bir birim kurulacağını söyledi.
Ağbal, "Kim olursa olsun, kazanç doğuran faaliyetleri bu ortamda yürütenlerin hepsi ya kendiliğinden gelip vergi dairesine başvurup mükellef olacak ya da onları biz tespit edeceğiz ve resen kendilerini vergi mükellefi yaparak vergiyi tarh edeceğiz yani onlardan kazandıkları bu paranın vergisi isteyeceğiz" dedi.
-
@ilanmılano Risk Analiz Kurumu tam aklımdaki gibi olacak sanırım. Bu işin takibi için iibf yanında bilişimden de alım olacak gibi duruyor. Tez vakitte detayları açıklasa keşke artık bakan.
-
acaba toplu alım olursa dguy ların hpsi ankara da mı calısacak?
-
@tuuba42 Evet. DGUY merkez kadro.
-
Ne oluyo 300 400 bilunurken simdi tekrar birlesme karari su duyumlariniz eger uydurmaysa iyi yapmiyosunuz dostlar
-
@2iki içimi döktün dostum . İnan ben daha kötü durumdayım askere bile gitmedim . Bosver allah yardım edecek elbet beterin beteri var ya nasip diyelim
-
@2iki bu arada ilk sene puanım 84 bu sene puanım düştü 6030. Yum bende bekliyorum sıkma canını
-
@zenginmemur hocam ben de bekliyorum bu ilani. kesinlikle oyle bi amacim olamaz. sadece bana soyleneni yazdim.
-
@issiz duyumunun kaynağı üst tabakadan mı dostum ona göre ciddiye alalım ?
-
@issiz İlanın KPSS öncesi gelme ihtimali var mı ?
-
@issiz sana soyleyen kim maliye calisani mi mesela vergi mufettisleri ozellikte büyuk mukellefler yada Ankarada merkezde Vdkda calısanlar kesin bilir diyoruk cunku 1000 kisiden bahsediliyo.2013 yilinda 2.yüklu alimin gelecegini nerdeyse herkes duymustu cunku kurul yeni kurulmus tek cati olusmustu personel ihtiyaci vardi.Simdide yine ayni tablo ama millet 2 3 gundur boluncek diye tutturmus sende kaynagini soylesen super olcak