1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Vmy de 6 bine kadar bile gelebilir. Vmy sandığınız kadar güzel bir meslek değil. Sınavlara tabi kendi içinde. Ve düz memur olma olasılığı yüksek. Tez gibi durumlar var. O yüzden SGK denetmeni olan, ve ya başka bir üst kurum da çalışan adaylar vmy yi tercih etmeyebilir. BDDK için 80in altına düşmez dediler taban puan yani 75 ile kapattı. Bu sene tek sene puanları geçerli olduğu için herşey olabilir. Sınavın test olma olasılığı var, eğer test olur ise 10 kati aday sınava çağırabilir. O yüzden ilan gelmeden, puan türleri belli olmadan su sıralamaya kadar düşer demek yanlış olur. Ama şuna yüzde 90 diyebiliriz ki ilan yakın. Kpss öncesi gelir.
-
@oligopol Umarım 500'de olsa 10 katı test şeklinde gelir.Millet artık sınav yüzü görsün.
-
@eomer test olma ihtimali var mı
-
@i̇şsiziibfli bilgim yok hocam benim ki sadece temenni.
-
Üstad @paretowilfredo dguy bir haber var mi ? Son gelişme ne yöndedir ?
-
Ne kadar acı bir şey verilen emeklerin sadece söylenti bile olsa seçimlere bağlı olması.
Bir kadronun eksiği varsa alım yapılması için seçim mi olması lazım? 2015 puanıyla guy beklemistim 2017 yılı nisanında kullanabildim.ama aradaki iki yıllık kayıp bilgileri alıp gitti hiçbir şey yapamadım sınavı ucu ucuna kacırdım.demem o ki calışın.yarin ilan gelecekmiş gibi çalışın. -
Simdi bu risk analiz merkezi ne olcak veya 1000 kisilik dguy 1000 kisilik vmy kadrolari secimden nasil etklincek?Rafa kaldırılmıs olabilir mi?
-
Suan ilan icin en yakin bu alimlar var önümuzde ama herkes o kadar umutsuz oldugundan yorum bile yapmıyo.Sayın Naci Ağbal her defasinda bu alimlari hizli bir sekilde alcagiz dedi meclis tutanaklarinda var.Icimden bir ses bu alımlarıda twitterdan duyuracak gibi geliyo.24 Haziran oncesi gelmesi lazim
-
@paretowilffredo açıklanan SGK denetmemişim mülakatında guy olanların birçoğu elenmiş. Acaba bu durum vmy ve dguy gibi mülakatlarda da yaşanır mı?
-
Arkadaşlar fırsat bu fırsat ,twitterdan yazalım hakkımızı isteyelim. #seçimöncesiİİBFmüjdesi
-
@frie-list hocam bak simdi sana soyle soyleyim demekki referansi yetmemis yoksa saglam referansi olup guydan bir cok kuruma gecen arkadas biliyorum bunu sorgulamayin artik mulakat cok ters bir sey.
-
@frie-list yaşanmaz dguy ve vmy merkez. Referans yetmemiş diye bi şey de yok ikisi de taşra demek ki dikkat ettiler.
-
Guy, duy veya il göçte olup sgk denetmenlikten elenenlere hiç üzülmedim bir taşra kadrosundan başka bir taşra kadrosuna geçişlerin önüne geçilmeli, aynı şekilde merkez kadrolar için de aynısını savunuyorum.
Böyle yapanlar yüzünden taban puanlar olması gerekenden yüksek çıkıyor -
@genclerbirlikli hocam kırikkale guy olup ankara guyu tekrar kazanip gecenler var maalesef
-
@rootofallevil kesinlikle bu tip gecislerin onune gecilmeli
-
@zenginmemur onda referans bariz belli hocam bi şey diyemem haklısın
-
@zenginmemur sgk aliminda guylari almadilar bu sene Kardeş
-
yok mu bir haber alan yok mu bir gören duyan
nerede kaldı nerede bu ilan -
Secim öncesi bu ilan niye gelmez anlamıyorum.Her sey musait.Sayın Ağbala kimse sen bu alımı niye yaptın diye de sormaz.Bazen diyoruz Maliyenin yüklü alımlara artık sıcak bakmıyo diye.Şimdi kanunla sayın Bakana yetki verilmiş ne olur ya vmy ya dguy biri yüklü gelsinde biraz rahatlayalim.Bu ilan icinde etkinlik yapalım
-
@zenginmemur siyasi konuşma algılanmasın ama 2016 yılında dönemin adalet bakanı Bekir Bozdağ’ın 2018 yılına kadar alımlari gerçekleştirip ondan sonra personel kısitina gideceğiz demişti . Ozamanlardan alınan bu döneme kadar ki sayılara bakın. Yazık ettiler bir nesile .