Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
-
Merhabalar. Yazılı sınavın açıklanma tarihine ilişkin bir bilgisi olan var mi acaba? Kurum ile gorusme imkani bulan kimse oldu mu?
-
bugün aradım ama insan kaynaklarına bağlanamadı.
galiba ingilizcede baraj altında altında kalanlar için bütün bölümlere çan uygulayacaklar.bakanlığın burokratik yavaslığı da eklenirse biraz daha bekleyecez. -
@piko ben de az önce 2 kez aradım insan kaynaklarına bağlanmadı. Umarım dediğiniz gibi çan için uğraşırlar hocam. Gün içinde baglanabilirseniz sorabilir misiniz çan konusunu da ?
-
Ben geçen cuma günü aramıştım. B grubunun işleriyle uğraşıyorlarmış. Kesin olmamakla birlikte haftaya açıklayabiliriz demişlerdi.
-
Arkadaslar bir duyumu olan var mı? Ne zaman açıklanır ya da çan olacak mı vb?
Ben 2 günde 1 arıyorum,santrale bile bağlanmıyor,bağlanırsa bile yonlendirilen yerde açan olmuyor.
-
Arkadaşlar merhaba, sınav açıklandı ancak kurumun anasayfasında henüz yer almıyor. Gtb.gov.tr de teşkilat başlığı altındaki Personel Daire başkanlığına tıklayın, zaten ilk başlıkta göreceksiniz..
-
@lugano06 hocam çok teşekkürler. link vereyim ben de;
http://personel.gtb.gov.tr/data/5afee9b4ddee7d14dc54cf40/GÜM.TİC.UZM.YRD. YAZILI KAZANANLAR.pdf
-
Keşke herkesin puanlarını yazsaydılar.
Çan yapmamışlardır.yapsaydilar mülakata kalırdım :)) -
Zaten ümidim yoktu ama en azından o belki düşüncesi de gitti gönül rahatligiyla ders çalışabilirim artık :)))
-
boş kalan kadrolar için bu sene tekrar kadro açılma durumu olabilir mi?
-
Merhabalar. GTB nin uzman yardimciligi yonetmeliginin 12. Maddesi uyarinca
"Sınav sonuçları, Giriş Sınavı Kurulu tarafından tutanakla tespit edilerek sözlü sınavın bitimini takip eden yedi gün içerisinde sınav duyurusunda belirtilen bölümler itibariyle başarı sıralamasına göre Bakanlık internet sitesinde ilan edilir"
seklinde bir duzenleme mevcut. Daha onceki alımlardan konuya iliskin fikri olan var mi acaba? -
@apranax sanırım bir forumda 3-4 sen önceki alımların 7 gün içinde açıklandığı yazıyordu.
Benim asıl sorum ise, gümrük uzman yardımcılığı hakkında görüşleriniz?
-
@fkoseli Mülakat sürecinin max 10 dakika olması sanırım durumu anlatıyor.
-
Mülakata katılanlara sorulan sorulardan bir kaçı:
Kudüs’ün önemi, bursadan çıkan biri amerikaya gemiyle seyahat ederse hangi denizleri gecer, giffen mal, konsimento, turk akim projesi, yeni cumhurbaskanligi sistemi, singer prebis tezi, vergi uzlasmasi.
Teşekkür ederiz dostumuza. -
Hakimlik mülakatı 2 dakika sürüyor, ona kıyasla gayet iyi bir süre
-
@antimülakat af buyur abi işin özeti öhüz gibi sadece ders çalışmayacaksın diyorlar yani demi
-
@abd94 biraz öyle görünüyor.
-
Herhangi bir gelişme yok sanırım
-
Aciklandi arkadaslar.
-
http://personel.gtb.gov.tr/gumruk-ve-ticaret-uzman-yardimciligi-sozlu-sinav-sonuclari
Kazananlara hayırlı olsun