Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
-
@ceks74 hemen hemen,bi tık altı da olabilir ama üstü olmaz bence.
-
@ceks74 3-4 yil önce ekonometri sormuş. Bu alımdan 2 önceki alım.
-
Meslekle ilgili tanıtım yazısı var mıydı? Acaba nasıl bir meslek tatmin edici mi?
-
@rootofallevil şuradan bakabilirsiniz hocam;
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-ve-ticaret-bakanligi-uzmanligi-meslegi-sinavi-ve-maasi -
arkadaşlar ben başvuru forumunu dolduramadım excelde fotoğraf yapışmıyor. ayrıca imzalı 2 örnek istiyorlar ama başvuru formu çok garip değil mi ? gerekçe vb. şeyler yazıyor başvuru formunda sanırım başka bir iş için olan forumu doldurtuyorlar. Ayrıca bu belgelerin teslimi hakkında bilgi verilmemiş. posta yolu vs.
-
@ceks74 sonunda aramalarıma cevap verildi arkadaşlar sınav günü elden teslim edilebiliyormuş.
-
başvuru formu gerçekten çok saçma ama. biyografi diye verdikleri şeyde hak derecesi,kadro derecesi gibi bölümler var ama kpss puanını yazacağımız bir yer bile yok. görevde yükselme formu doldurtuyorlar sanırım uzman yardımcısı adaylarına.
-
Bu sınava girecek hukuk mezunlarının dikkatine: 2014 yılında yapılan son sınavda hukuk soruları içinde Vergi Hukuku da sorulmuş. Yine sorarlarsa şaşırmayın...
-
@odtüsbky sınavda gümrük mevzuatına dair bir husus var mı? ya da sözlü sınavda mı dikkate alınacak?
-
Arkadaşlar güvenlik formunda nüfus cüzdan sureti eski cuzdanlara göre hazırlanmış. Yeni nüfus cüzdanı olanlar nasıl doldurdunuz?
-
İktisat için ingilizcenin belirleyici olacağı bir sınavdı.
-
@ceks74 İngilizce ye zaman yetmedi
10 soruyu geçik salladım.iktisat kolaydı. -
Kamu Yönetimi'nden ne sormuşlar ? Giren arkadaşlar soruları yazar mısınız?
-
@piko hocam benim de yetmedi son 5 soruya sizce 60 puan kuralı esnetilip standart sapmaya cevirilebilir mi ?
-
@ceks74 sınav bitiminde sordum. Çan yok demişlerdi.
-
sorular ve cevapları açıklanır mı acaba?
-
sanmıyorum ben açıklanacağını ya da çan uygulanacağını..
-
Soruların açıklanacagini zannetmem. Ama dün Kurumu aradım can olmayacağını söylediler. İngilizcede 30 u yapan mülakata kalacaktır en azından iktisat için böyle.
-
sonuçlar ne zaman açıklanır sizce?
-
@fkoseli cumaya kadar açıklanır diye düşünüyorum hocam.