Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
-
durmadım aynı numaradan aradım, derdimizi anlattım. Linkte sıkıntı varmış, yarın açılacak başvuru
-
Ben aradım sabah bilgi islem ile gorusuyoruz bugun yarin acilir gecikirse tarihi uzatiriz dediler
-
@waitforit numara bu degil 03124491000
-
-
@waitforit Onayla butonuna basıyorum sayfa değişmiyor , sizde de varmı böyle bir sıkıntı?
-
@valentinus aynen var hocam, artık yarın deneyelim tekrar.
-
şu anda başvuruluyor arkadaşlar.
-
Kazanan olursa GTB'de çalışan dostlarımızın com'dan yazdığı sorulara lütfen cevap verin. GTB Uzmanlarının taşradan gelen soruları kulak arkası etmesi çok yaygın bir davranıştır. Bu yanlışa sizlerde düşmeyin. Bir de yukarı cafeterya da sürekli çay sigara yapmayın lütfen fazlası zarar
-
@antimülakat valla hocam girdiğim sınav ve mülakat sorularını pek hatırlamam ama hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Lütfen hep ortamı olsun yazalım. Buraya işe girene kadar "ya lütfen bir anlatın..." yazıp sonra önemsememek doğru gelmiyor. Bilgi paylaştıkça işe yarar.
Ben nereye girersem söz, yazacağım elimden geldiğince. İyiliği unutmayız:)
-
@waitforit tercihiniyap kurulurken şöyle bir sloganımız vardı: Bilgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça anlam kazanır. Ülkemizde bu mantalite yerleştikçe bir çok problemimiz kendiliğinden çözüme kavuşacaktır.
-
IE 11 ve uyumluluk falan farketmedi, yapılmıyor. Bir de düşürüp yapacağım, başka tarayıcıda da çalışmıyor.
-
@waitforit hocam ben hiç IE falan takmadim direkt Chrome dan yaptım
-
Arkadaşlar Chrome,Yandex ve İnternet Explorer olmak üzere bütün tarayıcıları denedim ama başvuruyu yapmıyor yapanlar nasıl yaptı acaba?
-
@görünenadam ben de yapamadım hem de ubuntu, windows vb. her yerden baktım. Başka yerlerden de deneyip, özgeçmişi kısaltacağım. Cumartesi olursa haber veririm, siz de öyle yaparsınız.
-
@waitforit hocam ben 3 ayrı bilgisayardan dahi denedim ama olmuyor.Kurumu arayacağım artık.
-
@ceks74 kardes sen yaptığına emin misin?bütün tarayıcılardan dün de bugün de denedim olmadı.ie8 üzeri tarayıcıda deneyiniz hatası veriyor.
-
@piko hocam aday numaram da 14 bakanlığı arayın bence.
-
yine aradım ve IE 8.0 ve üstü diye bir hatanı verildiğini onayla butonuna basınca, bunun çıktığını belirttim.
Yine belki benim gibi eski firefox ve yeni javası ile bir önceki Gümrük bir şey başvurusunu sorunlu yapmaktan kurtaran ayarlı hale getirmek üzerine bir blok okuyup uyguladıysanız linkin bile artık çalışmadığını görebilirsiniz. YAPMAYIN, gerek yok:) -
@waitforit hocam ben de arıyorum açmıyorlar hala başvuru yapabilmiş değilim 4 ayrı bilgisayardan denedim ama hata veriyor.Sebebini çözebilmiş değilim.
-
@görünenadam bakalım hocam yarın yine, düzeltirler ve ayrıca aslında istemesem de uzatırlar son tarihi çünkü konuştuğum kişi başvuru son tarihi sordu.