Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
-
@waitforit son tarih 23'ü diyor ama uzamalı bence de abartısız söylüyorum belki 50 kez doldurdum iş talep formunu hep aynı hatayı verdi.
-
Ben şimdi yapabildim başvuruyu.
-
bende simdi chrome da yaptım.gerçekten berbat sitesi var,yanlıs bilgi yazarsanız değistirme sansınız yok.
-
23 üne kadar beklemeyi düşünüyorum açıklanan yer olursa başvurmam diye ama yazılanlar tedirgin etmiyor değil.
-
@genclerbirlikli hocam çekersiniz başvuruyu sonra faks veya dilekçe ile ama düzeldi site, ben artık sorun beklemiyorum.
-
@waitforit onla da uğraşmak istemedim hocam pek,başvuru bitiminden sonra liste açıklanana kadar kazandığım olursa uğraşırım ama
-
@genclerbirlikli Helal olsun sana gerçekten şu düşünce keşke herkeste olsa
-
@valentinus keşke hocam, aynı gün olan 3 sınavın listesinde de olanları gördü bu gözler
-
başvuruyu az önce yaptım, sıram 218.
-
gümrük bakanlığının çalışma ve eğitim konusunda yurt dışı ayağı nasıl bir bilginiz var mı?
-
GTB sınav başvuru ekranı yıllardır problem yaratır. En az 3 kez denemeden başvuruyu tamamlamak oldukça zordur. Özgeçmiş kısmını kopyala yapın bir kenara, yapıştır oluyor muydu bilmiyorum ama yine de tekrar düşünmek zorunda kalmazsınız. Bir de internet explorerden denemenizi tavsiye ediyorum. En olmadı firefox falan
-
Atanan arkadaşım mail ekinde dilekçe ile başvurusunu çekerek bulunmayacak. KİK vb. kazanan varsa Pazartesi ararsa 1 kişiye daha yer açar.
-
Ben bu sınavın kamu yönetimi bölümünü pek anlamadım. Dış ticaret 80 yds istediği için kamu yönetimi bölümü 80'e düşmüştü. Rtük 60 yds ile 86 olması düşmüştü. Bu kurum 70 yds istedi kamu yönetimi 88 ile kapattı. Çok beklenilen ve rağbet gören bir kurum mu ?
-
@monser rtük'ten sonra sonbahar yds ya da e-yds'ye girmiş olamazlar mı?
-
@islimbot Elbette olabilir ama e-yds de çok sık yapılıyor:)
-
arkadaşlar kurum sınav hakkında neredeyse hiçbir şey bildirmemiş. bilgisi olan var mı ? sınav klasik mi - test mi ?? konular neler vsvs. ben mi gözden kaçırdım acaba ama gördüğüm kadarıyla hiçbir bilgi yok.
-
@ceks74 test, ing ve alan
-
@genclerbirlikli hocam Ekonometri ve büyüme Kalkınma da dahil olur mu sizce?
-
@ceks74 ekonometri olmaz da büyüme kalkınma olabilir
-
@genclerbirlikli hocam peki Yds ayarı bir ingilizce sınavı mi olur ?