KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
-
@End-Müh ingilizce soru da soruluyor
-
Tavsiyem mülakata girmeden mutlaka güncel haberleri takip edin ve muhtemel ingilizce sorulara önceden hazırlık yapın. Alan soruları çok kısıtlı geliyor mülakatın yarısı güncel konular üstünden ilerliyor.
-
@superfluous Kalkınmada sorulmuyormuş hocam
-
Ne zaman açıklanır acaba sonuçlar bilgisi olan var mı? Hazine 5. günde açıklanmıştı
-
@superfluous burası da o şekilde olur büyük ihtimalle hocam
-
Geçen yıl mülakatlar salı bitmiş sonuçlar cuma açıklanmış. Bu yıl da büyük olasılıkla yarını bekleyebiliriz.
-
Ben bugün sordum bir haftada da açıklanabilir iki ayda da komisyonun kararını bilemiyoruz dediler
-
2 ayı bulur mu ya, sanmıyorum.. Ben de bugünden ümitliyim bakalım , inşallah açıklanır.
-
keşke bugün açıklansa
-
keşke ..
-
5 iş günü bugün doluyor değil mi arkadaşlar? mülakatta soran olmuş muydu acaba açıklanma tarihiyle ilgili bir soru ?
-
3 gün içerisinde genelde açıklanmış hep. Ancak bu sefer uzun sürecek gibi görünüyor.
-
evet hep 3 günde açıklanmış bu da bizim şansımıza
-
açıklanmış
-
http://www.kalkinma.gov.tr/Documents/2017 nihai sonuçlar docx.pdf
@leyla tebrik ederim. Forumdan tanıdıklarım işe girmeye devam ediyor :slight_smile: -
@odtüsbky Teşekkür ederimmm. Bugünleri görmek de nasip oldu çok şükür. Rabbim buradaki diğer bekleyen arkadaşlara da nasip etsin tez vakitte inşallah. İnsan uzunca bir vakit sonunda kavuşunca inanamıyorrr
-
@leyla tercihiniyap ailesi olarak biz de tebrik ederiz. Umarım @odtüsbky ve @escobar_p kardeşlerimiz gibi forum da kalmaya ve mesleğinizle ilgili bilgiler vermeye devam edersiniz
-
@Antimülakat tabii ki tabii ki her zaman. Burası benim için zor günlerde umut verdi hep. Ben de inşallah burada olmaya devam edeceğim. Size ve diğer emeği olan arkadaşlara da çok teşekkür ederimm : )
-
@leyla kariyer hayatınızda başarılar dileriz. Forumdan tanıdığımız ve gözlemlediğimiz kadarıyla bürokratik yönetim anlamında ülkemiz emin ellere geçiyor. Umarım bu süreç hep böyle devam eder.
-
@Antimülakat Çok çok teşekkür ederim, layık olmaya çalışacağız