Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
Genel Muhasebe, istatistik ve ekonometri vs ağırlığı çok değildir sanırım?
-
@brzezinski maaşlar eskilere farklı yenilere farklı yapılmakta. İmkb zamanında girenler yüksek, borsa İstanbulken girenler düşük maaş almakta. Çok yukarıdan atmayın .
-
@donniebrasco aynen öyle. Maaşlar İmkb zamanı ile aynı değil. Orada memur olarak çalışmıştım.
-
@andrykirilenko uzm yard maasi nedir o halde hocam ?
-
bana söylenen yemek kartı ve servis olduğuydu. ek ödemeler var mı insan kaynaklarına bir sormak lazım. bir de orada eski başlayanlar maaşlarının kendi başladıkları dönemde iyi olduğunu söylemişlerdi bekli aş yapılanmasına geçince azalmış olabilir.
-
@soulofnight özelleştiyse azalmıştır bence
-
maaşlardan önce çıkmış soru örneklerıne ulaşabilen varmı ekonometrı yöneylem ist vs
-
@hussle ben de onu diyorum :):):)
Ama bulamadım nette... -
@andrykirilenko iki sene önce girenlerin 6 bin tl aldigini yazinca su an icin " falan" diyerek tahmini yazdim bugüne gore atma falan yok biliyorsan net olarak yaz
-
Arkadaşlar bist uzman yardımcısı maaşı ve imkb maaşı arasında fark varsa ben bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
-
üye olmama ragmen garip bir sekılde aktif ilanlara bakamıyorum ilanıda göremiyorum
-
Geçtiğimiz yıldan kazanan arkadaşlarımız olmuştu diye hatırlıyorum. Bilgi verirlerse çok memnun oluruz.
-
@hussle forumda mı?
-
Ya bu finans piyasaları hakkında kitap önerebilecek var mı ? Klasik bölümü için?
-
Buranın da iş yükü çok fazla diye biliyorum. BİST çok yoğun çalıştırıyor.
-
Güven Sayılgan-İşletme Finansmanı bence fazlasıyla yeterli olur. @monser
-
@officialsecret, içinde söyledi: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
Güven Sayılgan-İşletme Finansmanı
Bu kitap merkez bankası sınavı için de yeterli olur değil mi hocam?
-
Baya kapsamlı kitap hocam, bu sene iki arkadaşımız Merkez Bankası sınavına bu kitaptan hazırlandılar ve girdiler kuruma. Yararını görürsünüz baya, tabi muadilleriyle kıyaslayarak seçiminizi yaparsınız. @monser
-
@officialsecret Eyvallah hocam bende sanırım merkez bankası için önerilen kaynaklar arasında görmüştüm oradan çağrışım yaptı heralde
-
en son yapılan sınav baya zordu ve yine ingilizceydi sınıfın yarısı soruları görüp ilk 10 dkda çıkmıştı