Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@bluephantom insan gerçekten hayret ediyor...
-
@lawyer89 Ben şaşırmamayı öğrendim hocam. Ne desek boş. Ne bir itiraz ne de bir örgütlenme var. Tepkisiz bir topluma da ancak bu muamele yapılır zaten.
-
@bluephantom sağlık olsun hocam. Önümüzdeki sınavlara girebilecek misiniz bari kpss puanınız nasıl
-
@ekonomistik Yeterli hocam. Girerim ancak elenmekten insan bıkıyor bir süre sonra. Hele ki bir dönüş bile yapmaya tenezzül etmeyen kurumlardan.
-
@bluephantom kaçıncı seneniz hocam Allah yardımcın olsun
-
@ekonomistik 3.5 yıl oldu, hocam. Teşekkür ederim. Hiç umudum kalmadı artık!
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli bu mülakatın sonucunu unutmuştum, kurumdan bir arkadaşı da bu cuma aramışlar, garip bir adamdı zaten selamsız sabahsız çekti gitti kimseyle konuşmadı. Gerisini BİST düşünsün Giren arkadaşlar maaş teklifi yaptılar mı? Çok beklettiler tüm büyüsü bozuldu bu kurumun
-
@terekeme Hocam, @Bianconeri 'ye sormak lazım. Kendisi kabul edildi. Başladı mı bilmiyorum ama sözleşmeyi imzaladıysa bizi bilgilendirebilir.
-
Arkadaşlar olumsuz dönüş maili alan oldu mu? Geçenlerde tamamlanacak diyorlardı ses seda yok hala.
-
@keynesinruhu Gelen bir şey yok. Gerçi şaşırmadım. Bu kadar beş para etmez bir kurumdan fazlası beklenmezdi zaten.
-
Bu kuruma girsek de zaten hayır görmeyiz zaten. Boşverin gitsin.
-
@bluephantom olsun yine de öyle deme hocam
-
@bluephantom belgeler vs hallettim hocam başlama sürecini bekleyeceğim 2019 yılından itibaren net süreç hakkında bilgi verebilirim ancak, kurum gerçekten çok iyi hocam
-
@bianconeri Hocam, çok kapalı ve kötü kusura bakmayın. Girsem bile söylerdim. Kaç kişi alınacağı, kaç puanla mülakata kaldığı ve kaç kişinin kaldığı, nasıl alındığı vs hiçbir şey şeffaf değil. Cilalı göründüğüne bakmayın. İçeri girin daha iyi anlarsınız. Süreç hakkında yazarsanız çok memnun oluruz. Şimdiden başarılar
-
Arkadaşlar,
Şimdiye kadar dönüş olmadıysa olumlu yanıt verilmediyse ilk olumlu dönüş yapılanlar içinde yer almadınız demektir dediler. İlerleyen aşamada yedek vs durumları olabileceğinden kesin olarak olumsuz dönüşü yapmayacaklarını söylediler .
Bilginiz olsun .
-
@dante yedek olarak bekleme durumumuz var yani.
-
@cyberthought öyle dedi ama ben pek umutlu düşünmüyorum açıkcası.
-
@dante "İlerleyen aşamada" derken? Daha ne kadar ilerleyecekmiş bu aşama acaba
-
@lawyer89 Diğer uzman yrd. sınavı gelene kadar şansınız var ama fazla ümitlenmeyin derim.
-
@lawyer89 Valla 6 ayı gördük. Daha uzununu var sen düşün