Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
Herhangi bir dönüş, haber yok mu arkadaşlar ? Yönetim Kurulu Toplantısı Eylül sonuna alınmış.
-
@bist100 kaldı 5 ay
-
Borsa da çalışan arkadaşım birkaç kişiye olumlu birkaç kişiye de olumsuz dönüldüğünü söyledi dün. Fakat bana henüz bir geri dönüş yok.
-
@pomak kesin mi hocam zaten kaç kişiyiz ki:)
-
Kesin hocam 2 3 kişi başladı 2 3 kişiye de red cevabı gitmiş dedi
-
Hadi bakalım bekliyorum ne olursa olsun artık:) böyle bir mülakat deneyimi bile güzeldi
-
@pomak birde hocam maille mi telefonla mı dönüş
-
@pomak İnsan kaynaklarında mı arkadaşınız? Başka dönüşler olacak mıymış yoksa tamamen konu kapanmış mı?
-
@pomak başlamış mı haydaa ne ara başladılar ya
-
Arkadaşım merkezi kayıt kuruluşunda. Ne şeklde dönüş ypıldığını sormadım mülakatta ing kısmında çuvalladığımı düşündüğüm için pek umudum yok. Onun tahmini yavaş yavaş alım yaptıkları. Ve olumsuz dönmedikleri sürece umut var dedi. Sadece bu kadar bilgi sahibiyim arkadaşlar dahasını öğrendikçe yazarım
-
yok mu geri dönüş alan arkadaşlar, dguy olmadı buradan ümitlenelim bari
-
Hala haber yok mu ya
-
Arkadaşlar, ben son aradığımda tarihi söyleyemeyiz ancak hiçbir uzman yardımcısı adayına dönüş yapılmadı cevabını aldım. Beklemeye devam dostlar. Kanımca fazla bir beklentiye girmeyin zira BİST çoğu insanı mülakatı iyi olmasına rağmen üzen bir kurum. Bu arada olumsuz olsa bile maille geri dönüş yapılacağını da eklediler.
-
@bluephantom kaldı son 4 ay
-
@bianconeri hahaha
-
Herhangi bir duyum alan ik ile görüşen var mı arkadaşlar?
-
4 ay sonra uğrayın bu başlığa
-
@bist100 Geçen hafta mail attım .Döneceğiz diyorlar ,başka birşey yok şu an
-
Dün genel kurul yapıldı, yeni başkan Prof.Dr.Erişah Arıcan oldu, bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek.
-
@kilcal Başkanların bizim sürecin işleyişiyle ilgili pek bir etkisi yok, hocam. Süreç tahminen 2 yıl önceki süreçle aynı zamanda tamamlanacak.