Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
Aranan arkadaşlara hayırlı olsun.ingilizce nasıl geçmişti sizin
-
@bianconeri Sağolu, hocam. Sizin adınıza sevindim. İngilizceniz nasıldı? Sanırım mülakattakilere de meydan okumuştunuz!
-
@bianconeri hayırlı olsun hocam ilk olumlu olanları arıyorlar sanırım, bizde ses yok
-
@bluephantom hocam elendim sanmistim ingilizce ve alan sorularinda kacirmadim ama ingilizcede baya tartistik benim ters dediklerim dogru cikmis demekki:)
-
@kilcal insallah aranir herkes hocam olumlu biran once
-
@yenes Hocam, sizin ingilizceniz nasıl geçmişti?
-
Olumlu olanlara bu gün dönüş yapılmış. Kazananları tebrik ederim, kalanlara da sağlık olsun.
-
Kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bize de bari bir tekrar deneyiniz maili atsalar da içimiz rahatlasa -
Arkadaşlar hayırlı olsun valla arayan eden olmadı. Ancak olmadı sanırım
bizim durumda -
arkadaslar kazanan arkadaslaea basarilar diliyorum , kazanann arkadaslardan ayni zamanda ziraat idari alan uzman yrd kazamannvar mi ? veya tanidigi olan yazarsamiz sevinirm
-
@yucuklu_sumurta hocam geldi yani lafinizi hatirlatayim dedim
-
Kaç kişi aldı acaba arkadaşlar?
-
Merhaba arkadaşlar.olumsuz geri dünüş alan var mı acaba?
-
@semiramis Ben aradım. Bu hafta olumsuz geri dönüşler yapılacakmış.
-
@bluephantom Cuma gönderirler mesai bitimine kadar . Daha olumlu dönüş alan yok herhalde değil mi cuma gününden sonra ?
-
@dante Duymadık hocam. Ancak süreç bitti liste belli olmuş. Sadece olumsuz cevap verilecek artık!
-
@bluephantom bu hafta olumsuz geri dönüş yapıcaz değip onu da yapmadılar sanırım
-
@lawyer89 Yapmadılar, hocam. Zaten ne zaman sözlerinde durdular ki! Türkiye'deki yegane ve eşsiz borsanın hali bu işte. Gerisini siz düşünün.
-
@bluephantom hocam ziz ziraate var mısınız
-
@ekonomistik Yok, hocam. Ondan da havamı aldım. Aynı gün Bist'ten de. Bir günde 3 ret cevabı aldım.