Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@terekeme Genel olarak ingilizce zorlamış gibi. Diğerlerinde takılan olsa da sayıları az gibi. Siz nerde takıldınız?
-
@bluephantom ortam çok güzeldi. ama hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. İngilizcem kötü olduğu için bu kısım çok da güzel geçmedi, elmas su paradoksu,
-
Arkadaşlar merhaba.Mülakatlar sonlandı mı acaba konu hakkinda bilgisi olan var mi? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
-
@semiramis
cuma günü son mülakat yapıldı. -
mülakatlar sonlanmış, önceki tecrübelrime dayanarak söylüyorum ciddi bir bekleme süresine hazır olmak lazım. BİST personel alımı sürecinde pek aceleci davranmıyor.
-
@burcuburcu 2016'da girdiğimde 9 ayda sonuçlanmıştı. Ancak bu sefer 10 gün içinde açıklanacağı yetkili bir ağızdan mülakat adaylarına söylendi.
-
Bende dört gözle bekliyorum .Mülakat iyi geçti ancak ne zaman geri dönüş yaparlar emin değilim. Ancak 2 hafta oldu nerdeyse ben gireli daha yeni bittiyse bir süre bekletebilirler diye düşünüyorum.
-
@dante İki hafta mı? Siz ne zaman girdiniz?
-
@bluephantom 17 mayısta başladı mülakat lar,beni de o gün cagirmislardi, Bugün 31 mayıs ,
-
@golden-ratio Ben de öyle girdim ancak iki hafta deyince acaba önce başlayan mı oldu diye merak ettim. Muhtemelen bu pazartesi(03/06/2018) ya da salı sonuçlar açıklanacak.
-
@bluephantom mulaktlarin ne zaman bittiğini bilmiyorum ama komisyon 2-3 haftaya sana haber veririz dedi
-
@golden-ratio 25'inde bitti. 23'ünde mülakata giren arkadaşa 10 güne kadar açıklanacak demişler. Bakalım. Önümüzdeki hafta teyakkuzdayız.
-
@bluephantom 17 si falandı yanlış hatırlamıyorsam
-
@dante Saat kaçtaydı?
-
@bluephantom 15.40
-
Herhangi bir dönüş alabilen var mı arkadaşlar ?
-
@bist100 henüz geri dönüş yapmaları için erken değil mi?
-
@aliveli Süreç bu sefer hızlı işliyor. Genel müdür yardımcılarından biri, mülakata girenlerden birine, 10 gün içinde açıklanacak., demiş. Beklenti o yüzden. Ancak bugünden sonraya da sarkabilir.
-
@bluephantom hocam genelde bu tür beyanlar bile bağlayıcı olmuyor ama sınav sonucu beklemek pis bir iş inşallah çabuk açıklanır.
-
@aliveli Gayet tabi. Gördüğümüz gibi genel müdür yardımcısı bile kuruma göre menzil dışı kalabiliyor. Hocam inan mülakat sonucu beklemenin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Umarım(ümidim yok da) hakkaniyetle karar verirler.