Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@kilcal 9 ay hocam. Kendimden biliyorum. Net bir şey yok fakat seçimden sonra gibi görünüyor. Kurumlar nasıl da seçime göre takılmayı ve duruş belirlemeyi düşünüyor değil mi?
-
@bluephantom gerçekten uzun bir süre önceki ilanda yine sınav mülakat süreci aynı böyle hızlı işleyip mülakat sonucunun açıklanması mı 9 ay sürmüştü?
-
@kilcal Yok, hocam ya. Daha dün gibi hatırlarım 21 Ekim 2016'da başvurular son buldu. Sınava gireceklerin açıklanması 15 Ocak 2016'da açıklandı. Ardından sınavı geçtikten sonra 9 ay beklettiler.
-
@bluephantom o zaman bu sefer süreç daha hızlı işliyor, netleşse de rahatlasak.
-
Bu güvenlik soruşturması mevzusundan uzama ihtimali olabilir mi ?
-
@dante güvenlik soruşturması ile ilgili herhangi bir belge verdiğimizi ben hatırlamıyorum.
-
@kilcal Siz vermeyeceksiniz onlar araştırıyorlar zaten.
-
@bluephantom burada kendileri mi yapıyor direk? 657'ye tabii olmadığı için farklı demek ki, diğerlerinde her defasında güvenlik soruşturma formu istediler soruşturma için.
-
@kilcal Devlet memuru olmadığımız için kendileri belge istemezler tahminim. O kadar araştırdıklarını da sanmıyorum ama sonuç olarak kritik bir pozisyon o yüzden üstünde mutlaka duruluyordur.
-
Arkadaşlar bir duyum alan var mı? Sonuçlar için 2 hafta denildi 2 ay olmak üzere
-
Bekliyoruz hala ses seda yok.
-
Arkadaşlar sordum bugün net bir tarih verilemeyeceğini belirttiler. Olumlu/ olumsuz döneceğiz dediler. Beklemeye devam yani ..
-
@dante mübarek bu kadar stres yapma arayınca haberimiz olur:)
-
@keynesinruhu harbiden çok sardım ya
-
@dante
bizi de strese sokuyorsun -
@dante Fazla ümitlenmeyin! Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
-
@bluephantom haklısın dostum . Fazla üstüne düşmemek lazım sonuçta olmazsa dünyanın sonu değil
-
bu güvenlik soruşturması ne kadar sürer acaba? bi' bilgisi olan var mı?
-
Güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli bana gelmedi henüz bayan arkadaşa olumsuz geri dönülmüş, sizde haberler?