Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@terekeme
ne zaman olumsuz dönülmüş hocam ?
bana bir haber gelmedi henüz. telefonu açık tutalım bari -
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli maille söylemişler diye işittim. hiç arayan var mı onları?
-
@terekeme BİST geçen yıl ki süreci maille yürüttü bu seneyi bilmiyorum.
-
@terekeme herhangi bir şekilde ulaşmadılar bana da kurumu aradım şimdi ama ulaşamadım, ulaşabilen var mı?
-
Arkadaşlar az önce ik ile görüştüm süreç devam ediyor dendi ve ne zaman açıklanacağına dair de birşey söyleyemem dedi.Gerçekten dönüş alan var mı?
-
Bana da dönen olmadı. Ne değerlendirmeymiş arkadaş
-
@terekeme Bana dönüş olmadı. Ne zaman mail atmışlar?
-
Ben de bir dönüş almadım henüz arkadaşlar, belki de bayram öncesi yavaştan dönmeye başlamışlardır (inşallah, diye temenni ediyorum).
-
31 Ağustos’ta genel kurul var orda falan sonuçlanır ise bu iş Eylül’ü bulur bence.
-
-
Olumsuz mail alan 3-5 kişi daha olsa aslında fıkır edinebiliriz biraz ama.
-
@bist100 @BluePhantom @dante @KeynesinRuhu @kilcal @semiramis @burcuburcu @golden-ratio @aliveli geçtiğimiz haftadan önceki Cuma dönmüşler. mail gelmiş. işte size olumlu geri dönememekteyiz gibi bişeyler yazmışlar.bana bişey gelmedi, heralde hiçbirimize bişey gelmedi.
-
Bu hafta da dönüş olmazsa olumlu dönseler dahi reddetmek durumunda kalacağım sanırım. Ev tutacağız düzen kuracağız, bu kadar uzun süre iki arada bir derede bırakılır mı insanlar olumlu veya olumsuz bir dönüş bekliyoruz artık. Ondan sonra niçin kalifiye insanlar kamu kurumlarında veya kamu mahiyetindeki kurumlarda çalışmıyor diye taslanıp duruyoruz.
-
@bist100 Hocam, fazla beklenti içinde olmayın. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi 2016 yılında 9 ay beklettiler mülakat sonucu için. Başka bir iş bulduysanız hiç tereddüt etmeyin derim. Bunların pek açıklanacağı yok!
-
Yönetim kurulu başkanı Himmet Karadağ bu gün görevinden ayrılmış, bakalım yeni başkan kim olacak...bize bir etkisi olur mu acaba?
-
@kilcal O ilgilenmiyor zaten. Genel sekreterlik ilgileniyor. Hani ilk başta hepimizi kişilik envanterine sokan kel amca var ya o!
-
@BluePhantom @kilcal o keltoş emmi bana 98 yazdı, başka görebilen var mı?
-
@terekeme Nerden gördünüz , hocam?
-
Söylediklerimi not alıyordu, ama herhangi bir puan görmedim ben.
-
Bende borsa mülakatına katılanlardanım ancak unutmuşum girdiğimi sinavada boyleydi kazandigimi sonradan ogrendim, mulakat ise butun alan sorularini dogru cevapladim, ingilizce ise biraz kapismali oldu yani terslesme oldu icerde kim daha iyi biliyor tartismasi dondu ama ben heyecanima yenik dusmustum, tahminim eylul ayinda aciklanir kac ay oldu artik ancak ben tekrardan takip etmemeye calisiyorum zaten calismaktayim suan, olursa gitmeyebilirim.Birde mulakatta yas konusu acilmisti.En kucuk benim sanirsam aranizda iyi forumlar