HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
-
yeni bir sayfa açılmış başlıkta sadece ünlem var. orda da açıklama yapmış biri gördünüz mü
-
@issiz-0 nerde hocam
-
@issiziktisatci sanırım kaldırmış ya hatta ona cevap yazdım dğer sayfalarda yazın isterseniz gibisinden ama şu an bulamıyorum
!!! (sayfanın adı buydu)
-
@issiz-0 açıklama neydi hocam sayfayı bulamadım
-
@issiziktisatci ik yı aradım yetiştirmeye çalışıyoruz en kısa zamanda açıklayacağız mı neydi öyle bir şey yazmıştı
-
@issiz-0 sildiyse troll olabilir hocam dün de face birisi cumaya kadar açıklanacak yazdı, baktım yazdıklarını silmiş
-
@issiziktisatci aslında bilinen bir şey yazmıştı ama arayanın ağzından olduğu için belki soracaklarınız vardır diye buraya yazdım
-
Benim takip ettiğim sayfa ,çok bu sayfa duyumseverlerin zaten hiç bakmıyim iletiler burda daha fazla ama süreç içinde üzerinde hemfikir olunan mantıklı ve ciddi duyumları, servis başlığında da yazın lütfen. Şimdiden teşekkür
-
Banka çalışanı olduğunu söyleyen bir kişi haftaya cumaya kadar açıklanacak diye duydum ama kesin değil yazmıştı dün
-
Ana başlıkta, 2 nisan eğitim yazan arkadaşı daha öncesinden tanıyan var mı ? güvenebilir miyiz
-
Forumda yeni sayılırım o yüzden soruyorum.
-
@futureguy güvenilir hocam. Geçen yıl uzmanlık grubundan tanıyorum. Takip etmiştim o sayfayı iyi hatırlıyorum
-
@futureguy geçen senenin halkbank mülakat başlığını incelemiştim, dedikleri çıkmış birisi. İnşallah yine doğru çıkar da bu bekleyişimiz sona erer.
-
Teşekkür ederim, rahatladım biraz
-
Sanırım son haftaya giricez, inşallah öyle olur arkadaşlar. @Sucuklu_Oralet arkadaşımız biraz su serpti içimize.
-
@futureguy evet gecen sene sinavin aciklanmasi, mulakatlari, egitim tarihleri hakkinda cogu seyi bildi artik yanlis duyumlardan ve caresizlikten basliga getirdim :)) sagolsun ilgilendi
-
@meltem_90 bu pazartesi salı açıklanacak yazdı değil mi?
-
@issiz-0 öyle gözüküyor demeye getirdi tam o da bilmiyor sadece eğitim tarihinden emin
-
Sanırım diğer grupta duyum paylaşanlara tepki gösterildi. Bu nedenle başlık yerinde olmuş.
-
Şu basvuru.halkbank.com.tr'ye girince mülakat bilgileri çıkan sayfayı güncelleseler artık ya. Ne bileyim o sayfaya giremesek hiç. Yeni bir heyecan olurdu