HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
-
@secret Sakın tek bi duyum daha söyleme. Niye biliyo musun, çünkü inanırım
-
Yorumları okumak daha zevkli
-
ya şöyle de olabilir aslında. şimdi haftaya belli olsa, 2 nisanda bir grup başlatılsa, diğer hafta da öteki grup başlatılsa 16 nisanda başlama tarihi de denk geliyor. ayrıca uzmanlıkların eğitim 2 hafta onların da başlaması 16sına denk geliyor. bilemedim
-
Ben de arkadasima eger olursa sana tatli ismarlicam demistim. Konustugumuz gunun gecesinde kafasini koyar koymaz bizde oldugunu, beyaz masanin ustunde tatlilar oldugunu gormus. Gece hemen mesaj atti tatlida hayir mi var acaba
-
@meltem_90 ne tatlısı görmüş rüyasında
-
@dimitris bilmiyorum valla onu sormadim. Ama merak ettim sorcam
-
tatli konusunu irdeleyelim arkadaşlar, burayı atladığımız için tarihleri tutturamıyor olabiliriz gibi geldi bana:/
-
hemen bir yorum tabir buldum size ''her türlü girişimin başarı ile sonuçlanacağına ve kişinin beklediklerinden de iyi bir hayat standardına ulaşacağına işaret eder. Hayırlı haberlere ve sevince yorumlanan rüya aynı zamanda ani gelişen güzel olaylara veya yolculuklara da yorumlanır. Rüyasında tatlı alan kişi hayırlı bir kutlamaya katılır''
-
@dimitris ahahah yok söylemeyeceğim
-
@meltem_90, içinde söyledi: HALKBANK 2018 MÜLAKAT DUYUMLARI
Ben de arkadasima eger olursa sana tatli ismarlicam demistim. Konustugumuz gunun gecesinde kafasini koyar koymaz bizde oldugunu, beyaz masanin ustunde tatlilar oldugunu gormus. Gece hemen mesaj atti tatlida hayir mi var acaba
Masanın üstünde tatlılar var demiş arkadaşınız, demek ki seçtiğiniz ilde hangi şubede çalışmak istediğinizi soracaklar size
-
@crnm ama benim arkadasim tatliyi cok seviyor ben de ismarlicam diyince gozu donmustur bilincaltina girmistir diye dusundum
-
@dimitris yok artik ben mulakatta ilceleri sayip ordaki subelerde bile calisabilirim demistim en kotusunu bile secip verseler raziyim istekli oldugumu gorsunler diye soyledim tabi
-
@meltem_90 oda olabilir fakat tabirimiz de gayet beklentimzle uyumlu
-
@meltem_90 farkında mısın yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor :D:D
-
@dimitris raad olun birazdan tarih çıkacak, bizi aynı yerde dolandırıp durdular. şöyle sakin kafayla fırsat bulup düşünemedik:P
-
@agamemnon gecenlerde 4 sayisini gormustum anlamina bakinca 4 vakte kadar bi seyler yaziyordu icimden cok netsin sagol diye gecirip kapattim sayfayi duyumum 4 vakte kadar belli olcakmis
-
@meltem_90 buradan ayın dördünü çıkarabilir miyiz üstad?
-
@agamemnon 4 saat sonra 19:10'da açıklanır mı acaba?
-
@dimitris daha iyimser bi yaklaşım, kısa ve uzun vadede bir duyum varsayabiliriz bu iki seçeneği
-
Şaka bir yana duyumlar iyice azaldı ya.