BDDK memur alımı (Sözlü Mülakat Sınavı)
-
@aliveli @Antimülakat bddk ya da gümrük sözleşmeli değil diye biliyorum ben mi karıştırıyorum
-
@totti gümrük sözleşmeli değil, üniversiteler sözleşmeli alıyor, bddk için tekrar bakalım hocam?
-
@totti bddk sözleşmeli
-
2016/2 ve gümrük alımları sonucunda oralara yerleşen önümüzdeki puanlar bir daha tercih yapamıyacak olur da 2018e kadar gümrük alım yaparsa şansımız artacak yani hocam @Antimülakat
-
@totti elbette gümrüğe giren merkezi tercih işleminde bulunduğunda kolay kolay geçmesine izin verilmediği için tercih işlemine girişmiyor. Girenlerin çoğu kurumda kalır ama şöyle bir durum var, puanı çok yüksek olmayan ve 85 altında olan muhafaza memurluğuna yerleşenler çok olursa merkezi alımlarda bu alımın çok etkisi olmayacaktır. Muhafaza alımı 300 kişi olduğundan o kısım önemli analizini yapacağız.
-
Sanırım cidden esprisini yaptığım gibi yarın saat 16'da açıklayacaklar.
-
Bugün BDDK'yı aradım ve bir kişiyle yaklaşık 5 dakikalık bir görüşmemiz oldu. Ne kadar zorlasam da herhangi bir uzman'a veya memura bağlamak istemedi beni
O yüzden maaşlarla ilgili bilgi edinemedim ama "mülakat sıralamasının" bu hafta içinde yayınlanacağını söyledi görüştüğüm kişi.
-
taban kaç olur tahminler ya da bilgi alan var mı
-
@ikameci İİBF için 90-91 gibi olacaktır diye düşünüyorum.
-
@escobar_p Siz de maaşın normal memur maaşı olmayacağına inanmak istemeyenlerdensiniz sanırım hocam? İnşallah öyledir.
-
90-91 fazla yuksek degil mi @patronaj
-
@talihsiz Hocam benim 89.4. Ters totem yapıyorum. Ama YDS şartı vb olmadığı için 90+ kapatması da şaşırtmaz beni. Sonuçta maaşı belirsiz (büyük olasılıkla normal düz memur maaşından yüksek) bir kurumdan bahsediyoruz.
-
taban 90 91 olacaksa dükkanı kapıyıp gidelim o zaman biraz destekli yazın lütfen
-
@ikameci Valla umalım da sizin dediğiniz gibi olsun; benim için hiç problem değil, işime gelir. Yarın 4'te tüm merakımız dinecek... Mülakat takvimini de hemen açıklarlar inşallah.
-
BDDK diyelim mülakata hak kazandık başladık işe ilerde gümrük alım yapsa ya da merkezi atama insaf edip iyi bir kadro verse aynı puanimizla başvuru yapabilir miyiz ? Yoksa artık bu puanı kullanma hakkımız biter mi ?
-
@rlg bu açıktan yani ilan ve mülakatlı alım olduğu için hakkınız devam eder merkezi yerleştirme olsaydı hakkınız biterdi
-
@aliveli
Tskler.. -
Galiba BDDK verdiği ilana pişman oldu mülakat listesini açıklamak istemiyor
-
ya 85 e düşer denildi buralarda nerden cıktı 90 be abicim..son dk mı söylenir bu
-
Hiçbir açıklama yapma gereği duymadan sonuçları 13 Ocak 2017'de açıklayacağını söyleyen kurum BDDK'ya ne desek az. Baktılar ki karşılarında "ne versek ona mecbur olan bir kitle" var. Gerçekten çok ayıp ve yazık ya.