SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
@jakuppp testte muhasebe var artık dostum sayıştay sınav yönetmeliği değişti artık .p48 den alım olacak
-
@oguzhan06, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@jakuppp testte muhasebe var artık dostum sayıştay sınav yönetmeliği değişti artık .p48 den alım olacak
Biraz sabret dostum
-
@monser hocam dershane hocalarına hiç güven olmaz. Geçen gün geçerken uğradım, bizim hoca derse çağırdı hani öğrenciler merak ettiklerini sorsun diye. Neyse diyor ki 20 şer yapsalar 80 alırlar yeter artar. Ben de dedim ki hocam bu sene 85 alan kurum sınavı göremedi arkadaşlar daha çok çalışsın şartlanmasinlar 80e, moral bozma dedi şaka yollu susturdu. Hayal satıyorlar işin özü.
-
@can-mavi benim de aklıma o takıldı, yönetmelik değişikliği oldu mu ki ?
-
@genclerbirlikli yönetmeliğe baktım şimdi kpss filan göremedim
-
@genclerbirlikli Aynen öyle hocam. Kesinlikle haklısınız. Dediğiniz gibi 90 aşağısı pek bir işe yaramadı bu yıl.
-
@can-mavi Umarım dediğiniz gibi olur, gerçi mayıs ayı daha güzel olurdu sınavlara odaklanmak açısından ama olmadı maalesef
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@genclerbirlikli yönetmeliğe baktım şimdi kpss filan göremedim
En dön yönetmelik mart 2017 RG tarihli , onda yazmıyor zaten kpss filan , kpss şartı hem sayıştay sitesinde hem de osym de duyuru olarak var sadece
-
@monser işte bunu öğrencilere yansıtmayan hocalar ilanlar yağmur gibi yağacak der
-
@can-mavi o zaman sorun olmaz ilan
-
@rootofallevil hocam duyum muyum isleri bana gore degil ama siz temmuzda gelebilcekmis gibi hazir olun yinede kaymakamlik icin:(
-
@can-mavi Dostum sana teşekkürü bir borç biliyorum. Sırf bu yüzden geldim foruma. Duyumlarını paylaşman, özellikle bu devirde rakiplerine yardım etmenden dolayı özellikle teşekkür ederim. İnşallah senin gibi güzel kalpli insanları iyi yerlerde vatana millete hizmet ederkende görürüz.
-
@22121121, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@can-mavi Dostum sana teşekkürü bir borç biliyorum. Sırf bu yüzden geldim foruma. Duyumlarını paylaşman, özellikle bu devirde rakiplerine yardım etmenden dolayı özellikle teşekkür ederim. İnşallah senin gibi güzel kalpli insanları iyi yerlerde vatana millete hizmet ederkende görürüz.
Sağolasın kardeşim insallah , Allah hakeden ve vatana millete devlete hayırlı olacak kisilere boyle makam mevkileri nasip etsin inşallah
-
@can-mavi Amin kardeş saat 12 hadi hayırlısı
-
ilan geldi
-
İlan hayırlı olsun
-
@can-mavi adamsın
-
Allaaahhh
-
Sınav e sınav mı, yanlış mı anladım?
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@can-mavi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Mayıs sonu sınav kesin , sayı 45
Memurlar.nette sayıştayla ilgili kafayı yemiş bir amca var. O geldi aklıma nedense. Böyle farklı farklı hesaplardan yazınca.
Enistene selamlar kardeşim