SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
Eleme sınavının konuları yazmıyor kpss p48 den bahsetmiyor yani kpss şartı istemiyor demi
Sınavın 3 ayrı şehirde yapılması çok iyi olmuş ya -
@can-mavi dostum seni kaymakamlik sayfasından beri takip ediyorum sgk ne zaman açıklancak onu da şöyleyiver :))
-
Hadi bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun
-
Link atsaniza bı göremedim hocam ya
-
Sen neymissin be @can-mavi :)) helal olsun
-
İlanının başlığını açtım arkadaşlar buyrun ;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3770/2018-sayıştay-denetçi-yardımcılığı-i̇lanı
-
Kac para yatircaz belli mi?
-
Klasik yazılıyı da ösym yapıyormuş, önceden de mi öyleydi
-
Can mavi üstadın kaymakamlık ile ilgili temmuz duyumu doğru çıkacaktır diye düşünüyorum hatta kafadan tarih vereyim 14 temmuz at fava bekle
-
Arkadaşlar sınav e sınav olacaktır demiyor , sınav e sınav merkezlerinde yapılacaktır deniyor , yani e sınav merkezlerinin kapasitesi fazla olduğu için ve 3 şehirde aynı binada sınav yapılması içindir bu , yoksa suan için e sınav olacak diye bir şey yok düşuncesindeyim
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@can-mavi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Mayıs sonu sınav kesin , sayı 45
Bir de aynı o amca gibi kendi kendinize oy veriyosunuz. Yazık.
Seni haala unutmadim emrediyebiri
-
Arkadaşlar P48le alınmayacak mıydı biri beni aydınlatsın gecen sene öyle haber vardı
-
@can-mavi ustad Tarkan’ın sen başkasın Şarkısını sana yolluyorum bu gece
-
ADAMSINIZ @can-mavi @paretowilfredo @hickskaldor
-
Son net duyumcu olarak can mavi kardeşim yine forumu maviliklere boyadı. Kendisini tebrik ediyoruz. Efsaneler köşesinde son duyumlarda yanilmadan gitmeye devam ediyor.
-
Gelmiş iki gözümün çiçeği hazır ve nazırız, sınav gününü iple çekeceğiz artık.
-
@emrediyebiri O memura tekrar sorun bugun belki bi seyler duymustur
-
-
@terkiphatasi sayıştay denetçi yardımcılığı ilanı 45 kişi
-
@antimülakat, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Son net duyumcu olarak can mavi kardeşim yine forumu maviliklere boyadı. Kendisini tebrik ediyoruz. Efsaneler köşesinde son duyumlarda yanilmadan gitmeye devam ediyor.
Bu basligı kimin actigina dikkat cekmek isterim:)