SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
@antimülakat, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Son net duyumcu olarak can mavi kardeşim yine forumu maviliklere boyadı. Kendisini tebrik ediyoruz. Efsaneler köşesinde son duyumlarda yanilmadan gitmeye devam ediyor.
Bu aralar duyumlar biraz sağlam ilerliyor
-
Hoşgeldin, aylardır beklediğim canım ilannn . . .
-
Arkadaşlar niye bu ilanlarla sevgili gibi konuşuyosunuz
-
Eleme sınavında muhasebeyi getiren yönetmelik aynı yönetmelikte KPSS şartı da yazıyor zaten
-
@shady1 beklediğin ve istediğin bir ilan olunca insan sahiplenmek istiyor.
-
31 mart 2017 tarihinde çıkan yönetmeliğe göre sınava giriş koşulları arasında kpss zaten yok , o sadece duyuru olarak kaldı , ama aynı Yönetmeliğin 6.maddesinin 1.fıkrasında eleme sınavı alan bölümünün hukuk iktisat muhasebe maliye bölümlerini kapsayacağı, 2.fıkrasında ise eleme sınavında muhasebenin yüzde 20 ağırlığının olduğu yazıyor ... Velhasıl kelam zaten kpss şartı olması yönetmeliğe aykırı olurdu , tabi sınavda muhasebenin olmaması da yönetmeliğe aykırı olur ...
-
@can-mavi kardeşim muhasebenin çıkabileceği konusunda duyumların var mı peki?
-
@can-mavi üstad konuyla alakasız olacak biraz kaymakamlıkla ilgili temmuz duyumu doğru mu sanırım dün akşam temmuz ayından bahsettiniz
-
@kutuphaneci06 maalesef o konuda bir bilgim yok kardeşim , şahsi kanaat muhasebe de olacaktır , çünkü yönetmelikte alenen yazıyor , ama sınava giriş koşullarında kpss yazmıyor , kpss olsa yazması gerekirdi (örneğin vmy yönetmeliğinde sınava giriş koşullarından biri kpss )
-
@rootofallevil, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@can-mavi üstad konuyla alakasız olacak biraz kaymakamlıkla ilgili temmuz duyumu doğru mu sanırım dün akşam temmuz ayından bahsettiniz
Benim duyumum da benden farklı 3 - 4 arkadaşımın duyumu da kesinligi olmamakla birlikte büyük ihtimal temmuz .. Ancak şunu da belirteyim ki hepimizin temmuz duyum kaynağı hemen hemen aynı
-
Bugün veya haftaya artık osym de ilanı yayınlar , nedir ne değildir ogreniriz
-
Bu arada başlıklar karışıyor artık https://forum.tercihiniyap.net/topic/3770/2018-sayıştay-denetçi-yardımcılığı-i̇lanı/60?page=5 buradan devam edelim bence
-
Kpss sarti var diye umudumu tamamen kesmistim. Ama suan forumda okuduklarima ilani bekleyenler icin sevindim muhasabeye ara verdigim icin kendi adima uzuldum. Ilanin gelmesi iyi yine de calisma azmini artirir herkesin
-
Gel artıkkk
-
-
@terkiphatasi haklısın hocam seni de ayrıca tebrik ederim. Bir zamanlar bizde malumlarda takır takır ilan tuttururken forumdan engelleniyorduk, şimdi duyumcu arkadaşlarımız metediliyor
-
Arkadaslar merhaba sizce girilmeye degermi bayanlarin sansi azmis oyle diyorlar .bu surecten gecmis bi arkadas varsa bizi aydinlatirsa cok sevinirim .kpss puanim 81 85 araliginda .zorluk derecesi nedir kpssyle .bide klasik kismi nasil halledilir ?simdiden tesekkur ederim iyi gecelerr