2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@don-pablo dostum her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır elbet , ben sayıştaya aynı kpss mantığıyla çalışıyorum
-
@don-pablo Kişiden kişiye değişir.
-
Maliyede TVS ve Vergi Hukuku ağırlığı nedir? Ben Kpss mantığı ile gidiyorum değiştirmedim sistemi TVS'ye Nurettin Hocadan çalışıyorum da o biraz ağır gibime geliyor TVS ve Vergi özürlüyüm
-
@rorschach159 2016 daki sınava paretodan çalıştım vergiden sadece 1 soru kaçırdım BENCE az bir süre kalmışken sadece vergiye nurettin biliciden çalışmak pek de rasyonel değil
-
2017-2018 kamu hukuku değişiklikleri(any idare iyuk ceza cmk vergi tvs)
-
@aslan-reyiz size kök çarşısında bi tezgah açalım diyorum Ankara'da
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz size kök çarşısında bi tezgah açalım diyorum Ankara'da
:))) elime geçtikçe paylaşıyorum hocam.Faydalı olur inş.Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bir yerde.
-
@aslan-reyiz olmaz mı hocam. Var olun..
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Maliyede TVS ve Vergi Hukuku ağırlığı nedir? Ben Kpss mantığı ile gidiyorum değiştirmedim sistemi TVS'ye Nurettin Hocadan çalışıyorum da o biraz ağır gibime geliyor TVS ve Vergi özürlüyüm
Soru sayısı düştü maliyede 8 konu var her birine 2 soru bile düşmüyor. 15 soruda tvs’den gelecek soru sayısı en fazla 1’dir. Tabi istisnai olarak 2 de olabilir ama çok zor.
-
@johnash Bitti bile üstün körü oturdu. 4T'den sorularına bakıyorum yarın mikroya başlıyorum ve vergi defterini kpssye 15 gün kalaya kadar kapatıyorum
-
@emrediyebiri Bende öyle düşündüm 1-2 soru için deli gibi vakit harcamaktansa 10 soruyu yakalamak daha rasyonel geldi bana
-
@emrediyebiri oooo dostum hosgeldin
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ahahaha
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Can mavi seni bulucam olum :)))
-
@can-mavi Hocam maşallah hala unutmamışsın
-
@emrediyebiri maliyede nasıl 8 konu oluyor hocam
Maliye teorisi bütçe maliye politikası tvs ve vergi yazıyor, diğerleride gelir mi acaba? -
Geçen seneki protokolde konular aynı miydi
Yoksa soru sayısı azaldı diye mi konular azaldı? -
Geçen seneki protokolde de sınavda da konular aynıydı , yazan konular haricindeki konulardan soru gelmiyor
-
@can-mavi Hocam,İktisat teorisi,iktisat politikası hangileri oluyor acaba?
-
Eleme sınavı ücreti ne kadar tam olarak?