2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaslar süre sıkıntısının olacagı asikar..bence o yüzden alana yüklenmeli en azından ezber hukuk ve maliye sorularini minimum surede bitirmeli diye düsünüyorum..Ama sınavın adil olmayacagı da kesin ilk denenmislikler her zaman kötü oldu cünkü..
-
Geçen sene giren tecrübeli arkadaşlar seçmeli muhasebeyi önerir misiniz ?
-
@paretowilfredo ve diğer yol arkadaşlarım merhaba... Son bir ayda nasıl toparlayabiliriz.? soru mu konu mu kararsız kaldım?!?!?! acaba soru çözsek (eleme test olduğu için) daha mı ma'kul olur? saygılarımla. hayırlı cumalar
-
artık olan oldu. nasıl ilan edildiyse deneyeceğiz. Alllah mahcup etmesin.
-
Ben sayıştayı aradım açmadılar. Konuaşacağın koskoca Sayıştay gibi bir kurum böyle bir rezaleti kabullenemez. Kabullenmemeli de .
-
@paca08 Ben de aradım ve ulaştım az önce. Durumu izah ettim. Sınavın yapılış usulünün hiçbir şekilde Sayıştay'la ilgili olmadığı, bu sürecin tamamen ÖSYM'nin elinde olduğu söylendi. Sayıştay, ÖSYM'ye demiş ki: Sen sınavları yap, biz mülakat aşamasında devreye gireceğiz. ÖSYM'yi aradığımda da bu konuyla ilgili Sayıştay'ı aramam gerektiğini söylemişlerdi. Az önce aradığım telefondaki beyfendi, bunu cevap vermemek için, daha doğrusu verecek cevapları olmadığı için yaptıklarını söyledi. Biz kime, nereye gidelim. Gerisini siz düşünün değerli arkadaşlar.
-
@fiscaldrag eyvallah abi...
-
Ve biz bu saçmalığa 200 lira verecez
-
İstanbul da 1000 kişilik kontenjan/yer çok rahat dolacaktır, acaba başvuru sayısına göre e-sınav merkezinde yapmaktan vazgeçip üniversite ve liselerde mi yapacaklar yoksa, gerçekten tutarsız bir durum ben anlam veremedim.
-
@sofuoglu hocam o haftasonu aof finalleri var. bos okul bulmak cok mumkun olmaz gibi geliyor
-
e sınavda sınava başla butonu altta kalıyor tıklayamıyorum.Sizde de aynı sorun var mı arkadaşlar
-
@nopainnogain ctrl ye basılı tutup farenin tekerlegiyle ekranı uzaklastirip yakinlastirabilirsiniz.
-
@göktürk teşekkürler hocam
-
@1umut bir de o var tabi onu unutmuştum tamamen ben, kontenjan doldu mu ne olacak o vakit, bu ösym hakikaten şaka gibi bir kurum en iyi bildikleri iş sınav ücretlerine zam yapmak..
-
Gerçekten yazık . Farklı günlerde ayrı sınavlar yapılacağını düşünmek dahi istemiyorum . En mantıklısı kontenjan meselesi ki bence o yüzden başvuru süresini 6 gün gibi kısa bir süre tuttular. Eğer kontenjan dolmazsa 30 nisanda dolana kadar tekrar bir başvuru alımı yapacaklardır diye düşünüyorum .
-
@rootofallevil sen ne kadar muhtrsem birseysin, tanimak istiyorum seni yigidim.
-
Oturup çalışacağız arkadaşlar. Moral bozmaya gerek yok şu saatten sonra. Elimizden geleni yapıcaz. Nasipten öte köy yok verilen emekten şüphe duyulmuyorsa tabi.
-
-
Anayasa değişikliği ile ilgili elimde pdf var yazılı sınavda Ne gibi yol izlenecek bununla da ilgili isteyen olursa özelden yazsın ben çünkü buraya pdf olarak atamıyorum dostlar.
-
@kartal_eddie zaten ösym nin temel politikası moral bozma üzerinedir. Yeni mi öğreniyoruz ? Hayır. Bir şeyi isteyen gerekeni yapar. Her şartta. Allah'ın izni ve lütfuyla..