2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@fc-real-gdp nee muhasebe mi varmis, nerde varmis???
-
Ayın 15'ine daha çok var ama sınava çok az var gibi hissediyorum. Garip duygular
-
Arkadaslar su gecen sene tvs ya da vergi sorusu olmalo cevabi ileri tarihli 1 ay gibi birsey olan tam sorusunu hatirlayan var mi
-
@jakuppp hocam hangi sınavda çıkmıştı.
-
Sayıştay... En nezih kurumlardan bir tanesidir. Bu seneki sınavda yiğitler yine kıran kırana savaşacaklar!
-
@kerembal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sayıştay... En nezih kurumlardan bir tanesidir. Bu seneki sınavda yiğitler yine kıran kırana savaşacaklar!
Aman Allah’ım. Abiyi tanıdınız mı?
-
@murky Hocam bence hiç dikkate almayalım. Yazsın yazsın gitsin.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kerembal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Aman Allah’ım. Abiyi tanıdınız mı?
@murky Bre Zeki Zekasız..! Yıllardan beri sınavlarla uğraşıyorsun, annenin babanın yüzüne nasıl bakıyorsun..?
-
@murky hocam bu o amca mı yoksa onun tercihiniyap formu mu
-
@fc-real-gdp o amca hocam nerede görsem tanırım en mantıklısı @kilici hocamın söylediği.
-
@kerembal @paretowilfredo Hocam bu arkadaşın memurlardan vukuatı var direkt engellenmesi gerekiyor.
-
@kilici Ooo Saymüd gelmiş İyi uyardın dostum, yoksa önünü alamayız.
-
@fc-real-gdp en son yapilan sayistay eleme sinavinda hocam
-
Arkadaşlar başkent kariyerin denemeleri çözen var mı? 5’li Sayıştay denemesi çıkmış iyiyse alacağım herkes konuşuyor ama çözen yok?
-
@jakuppp hocam ölüm halinde beyannameyli ilgili soru olabilir.
-
@fc-real-gdp o degil hocam onu hatirliyorum
-
@jakuppp hocam valla benim de aklıma gelmişti bi soru bugün. 2016 i. hakimlikte çıkmıştı. yurtdışı dışında ölüm olunca konsoloslar ne zaman bildirir gibi bi soruydu (vergi usul sorusu). i. hakimliğe girdiyseniz sınavları karıştırdınız diyeceğim.
-
@fc-real-gdp hayir hocam hakimliğe girmedim geçen sene ki sorulari inceliyordum da sayistayin oyle bir cevap gördüm
-
@jakuppp İlan yoluyla tebligat sorusunda 1 ay mevzuu vardı diye hatırlıyorum.
-
@fiscaldrag sagolun hocam hatirlattigıniz için