2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@fiscaldrag hocam sizin olmadi mi ?
-
@jakuppp Yazılı sınav için yeterli hazırlığı yapamadım ve 136. olarak mülakata kalamadım maalesef. Gerçi sonradan 2 kişinin itiraz etmesi sonucu 138'e gerilemişti sıram. Bu sebeple son iki sıradan mülakata girmeye hak kazanan iki arkadaşımız da mağdur edilmişti. İnşallah bu kez öyle şeyler yaşanmaz.
-
@fiscaldrag hakli sebepleriniz illa ki vardir hocam ama ben kalsam yaziliya dunya ile iliskimi tamamen keserdim
-
@jakuppp Önemli sorunlarım vardı maalesef. Nasip değilmiş.
-
@fiscaldrag insallah bu sefer olur hocam sizin
-
kpss'de 4 oturuma gireceğim, toplam 180 tl ödedim. bir sayıştay sınavı kadar bile etmiyor.
-
@fc-real-gdp muhtemelen sayıştay için ösym klasik sınav masraflarınıda ilk sınava giren herkesten tahsil etti
-
2018 Ticari işletme rehni ve marka ile güncel bilgiler.
-
@aslan-reyiz sağolasın
-
@aslan-reyiz
sağolasın.varolasın.. -
@aslan-reyiz Büyük dua alıyorsunuz. Bir arkadaş espri yapmıştı size bir yer açalım diye. Siz not bıraktıkça aklıma geliyor. Hepsi için ayrı ayrı teşekkürler
-
@aslan-reyiz notlar için çok teşekkürler bunlar haricinde Ticaret hukukunda başka değişiklikler var mi?
-
Arkadaşlar belki önceden soruldu ama İYUK dahil miydi acaba ?
-
@venica iyi dahil değil dostum
-
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@venica iyi dahil değil dostum
Nerden vardiniz bu kaniya?klasik sinav konularinda olmamasindan ise medenide de klasik sinavda aile&miras yok ama eleme sinavinda soruluyor?
-
Merhaba arkadaslar !
Kismetse hukuklara baslayacagim ancak anayasa ve idare konusunda yardimlarinizi rica ediyorum.
- anayasa da referandumla yapilan ve hemen yururluge goren 'partili c.baskani' ve 'hsk yapisi' disinda eleme sinavinda sorumlu oldugumuz bir degisiklik var midir?
- idare hukukunda yeni hukumet sistemine uyum cercevesinde ozellikle c.baskaninin son onayladigi degisiklikleri de kapsayan ve darbe girisiminden bu yana KHK ile yapilan tum degisiklikleri kapsayan not mevcut mudur?
-
@yigidooo emin misiniz?
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Merhaba arkadaslar !
Kismetse hukuklara baslayacagim ancak anayasa ve idare konusunda yardimlarinizi rica ediyorum.
- anayasa da referandumla yapilan ve hemen yururluge goren 'partili c.baskani' ve 'hsk yapisi' disinda eleme sinavinda sorumlu oldugumuz bir degisiklik var midir?
- idare hukukunda yeni hukumet sistemine uyum cercevesinde ozellikle c.baskaninin son onayladigi degisiklikleri de kapsayan ve darbe girisiminden bu yana KHK ile yapilan tum degisiklikleri kapsayan not mevcut mudur?
Bu konuyu soracaktim bende
-
@terkiphatasi son uyum yasasi ile yürürlüğe girenlerden sorumluyuz ancak diğer değişiklikler seçimlerden sonra
-
@fetih, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi son uyum yasasi ile yürürlüğe girenlerden sorumluyuz ancak diğer değişiklikler seçimlerden sonra
Bende onlari soruyorum zaten nerden bulabilirim toplu halde bi not var midir