2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Daha önce ösym nin yaptığı e-sınava giren var mı? Kağıt kalem olmadan bilgisayar üzerinden soru cevaplamak da garip olacak biraz.
-
Genel yetenek kısmı nasıl pc üzerinde çözülecek bence pc değildir
-
@bovaryy Ankara'daki sınav merkezi 5 bin bilgisayardan oluşuyormuş. Daha önce bu şekilde ales yapılmış.
-
Geçen sene e yds için gitmiştim Pursaklardaki ÖSYM sınav merkezine dijital ortamda kağıt kalem olmadan soru çözmek çok zor gelmişti.
-
SAYIŞTAY GENEL KÜLTÜR NOTLARI(hepsi)
https://yadi.sk/i/gO1wAme03TwNjh
Kurum sınavları çıkmış tarih soruları(hakimlik kaymakamlık icra askeri okullar)
-
Izlemeyenler icin soyle birakayim:) e sinav merkezi
https://youtu.be/o609vUJyOas -
İnkılap tarihi konu konu özgün sorular(tarihin pusulası )
-
@1umut ya ben izlerken bile stres oldum ama
-
@aslan-reyiz hocam arkadaşlar indirsin sonram bu linki kaldır lütfen yoksa telifle öperler bizi
-
@burcuburcu, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz hocam arkadaşlar indirsin sonram bu linki kaldır lütfen yoksa telifle öperler bizi
Hocanın kendi yayınlamıştı sıkıntı yok
-
@aslan-reyiz ha tamam o zaman
-
@ltfye dimi:) sinav baska heyecan, e sinav merkezi baska heyecan:) oncesinde park yeri stresini hic dusunmek istemiyorum zaten, cok kalabalik olur
-
Bazı arkadaşlarımız sayistaylik sınavınin kpss düzeyinde olduğu ancak süre faktöründen dolayı zaman sıkıntısı yasayabilecegimiz düşüncesinde iken bazı arkadaşlarda sınavın çok zor olduğundan dem vuruyor, kpssden 80 puan almış bir insan icin bu sınavın zorluk derecesi nedir? tecrübeli ve art niyet gütmeyen arkadaşlar yol gosterebilirse sevinirim
-
@pump-priming kpss üzerinden yaklaşık 10 ay geçti. Artık puanın olumlu ya da olumsuz etkisini unut. Sınavdan sonra ne kadar üzerine düştüğün eksiklerini ne yönde tamamladığın önemli. Eğer düzenli olarak ders çalışıyorsan bunu sıkıntı etme. Daha 2 ay var. Malum puanlar çok fazla düşmediği için üzülerek daha kurum sınavı görmediğini tahmin ediyorum. Ondan dolayı da bir meşguliyetinin olmadığını varsayarak çalışmaya devam etmeni öneririm. Kolay gelsin.
-
@pump-priming kişiden kişiye elbette değişir illa bir kıyaslama yapılacaksa benim izlenimim kpss den 80 alan sayıstaydan rahat 70 alır ancak geri kalan 17 puan için sıkı çalışman lazım. Herkese başarılar
-
@pump-priming bende senin gibiyim 2016 kpss puanım 79du sayıştaydan 76 aldım. şuan kpss notum 77ye düştü. sayıştay soruları daha az olduğu için hata yapma lüksün yok. o yüzden girip girmeyeceğime karar veremiyorum.
-
@baumol @ofa @busus evet henüz kurum sınavı tecrubem olmadi malesef, icinde bulundugumuz şu belirsizlik ortaminda 45 kisilikte olsa sınava girmeme gibi bir secenegimin olmadığını dusunuyorum hukuk, muhasebe, hukuktaki ufak eksiklerimi tamamlayıp iktisata başlamayı planlıyorum çok teşekkür ederim
Başarılar diliyorum -
En son sınavda 45 kişide kaç kadın alınmıştı ?
-
@pump-priming fırsatları değerlerdirmek gerekir sayıştay sınavı kendini test etmen için iyi bir çıta sayılır en azından eksiklerini görebilirsin. Ayrıca bu yıl muhasebesi iyi olanlar bir tık önde olacak o faktörü de unutmamak lazım muhasebe ilk defa eleme sınavına eklendi ikinci sınavda vardı ama o da seçmeliydi puanların geçen yıldan farklı olması olası.
-
arkadaşlar sayıştayın ataerkilliği şurdan geliyor bilinçli bir politika değil yani;zaten test sınavından itibaren kazanan kadın sayısı erkeğe göre çok az o yüzden haliyle erkek yoğun bir kurum