2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@enki ÖSYM’nin yaptığı sınavda kopya Çekmeye hapis cezası olduğunu bilmen lazım
-
Ekleme yapayim. @can-mavi adamsin kardesim.
-
@nairu24 5000 den fazla kişi başvurunca iki ayrı günde yapacaklar. Farklı sorular hazırlayabilirler.
-
@nairu24 evet ben de sizin gibi düşünüyorum. O yüzden hâlâ şüphedeyim, e sınav yapmasa niye e sınav merkezini tutsun ki, büyük üni kampüslerine sığılırdı gibime geliyor. Bence e sınav olacağı için 3 ayrı şehirde yapılacak????
-
@piko, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@nairu24 5000 den fazla kişi başvurunca iki ayrı günde yapacaklar. Farklı sorular hazırlayabilirler.
O iş öyle olmaz , olursa örneğin gygk yi ve hukuk u bi gün , iktisat Maliye yi bi gün yaparlar
-
Sınav ücreti düşük olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
-
“Sınava başvuran aday sayısına bağlı olarak her gün tek sınav olmak üzere takip eden günlerde de sınav yapılabilecektir.”
Burda hergun tek sinav derken dersleri mi kastediyor peki
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ekleme yapayim. @can-mavi adamsin kardesim.
Eyvallah kardeşim , adamın dibisin , 5 yıldır yaptığın katkılar unutulmaz göz ardı edilemez
-
@seydialireis dostum diger kurumlardaki gibi ilisigi olmamak tecil muafiyet ve yapmis olmak gerekli. Meslege girmeyi hak edene dek tecilin surmesi gerekli. Ara bir surecle alakali kurumun toleransini sormak lazim kuruma. Mulakata askerlik doneminde girilebilmesi veya bu tip baska esneklikler ne durumda en net yaniti kurum verir dostum
-
-
Vira bismillah... Hayırlı olsun arkadaşlar
-
Başkanlığımız ile ÖSYM arasında yapılan protokol Başkanlığımızın (http://www.sayistay.gov.tr)web-sitesinde yayınlanacaktır. Protokolde, sınavla ilgili bilgiler, adayların uyması gereken hususlar ayrıntılı olarak belirtilmektedir.
Bi kaç gün içinde tüm detaylar belli olur zaten. Tahminde bulunmaya fazla da gerek yok
-
ilana çok sevindim ama neden içerik falan yazmıyor? sınav konularını nereden öğrenebiliriz? son açıklamada test kısmında muhasebe de olacak deniyordu. muhasebenin içinde maliyet muhasebesi de var mı acaba?
-
@i-fazıl-pelin yukarıda nairu24 rumuzlu arkadaş yazmış bak
-
p 48 felan görmedim dorumudur?
-
arkadaşlar tahminim çok büyük ihtimal kpss şartı olacaktır. baksanıza sınavın konularını bile yazmamışlar. bence detaylar ileriki günlerde açıklanır illa ki kpss şartı olacaktır diye tahmin ediyorum.
-
@i-fazıl-pelin Dostum ilanı incelersen eleme sınavı + onu geçenlere klasik sınav + onu da geçenlere sözlü mülakat olacağı yazıyor sınavın şeklinin. Bir de KPSS şartına gerek zaten yok, ki olsa yazardı. Eleme sınavı mini bir KPSS zaten.
-
@i-fazıl-pelin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar tahminim çok büyük ihtimal kpss şartı olacaktır. baksanıza sınavın konularını bile yazmamışlar. bence detaylar ileriki günlerde açıklanır illa ki kpss şartı olacaktır diye tahmin ediyorum.
Eğer öyle olsa "başvuran kişi sayısına göre" diye yazmazlardi , kpss şartı olsa başvuracak maksimum kişi sayısı zaten belli olurdu
-
Geldi gönlümün efendisi
-
@nairu24 kpss sartının bu sene olmayacağı gibi bir soylenti vardı.yarın belli olur diye düşünüyorum