2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@ceronimo evet en önemlisi varlık fonuna devredilen kurumları denetleyememesi
-
Varlık fonunu denetleyebiliyor ama fona devredilen kuruluşları denetleyemiyor mu?
-
Denetlenmiyor hem fon hem kuruluşlar yani ben öyle biliyorum
-
@bunekadarçalışma Fon denetlenebiliyor hocam.
-
@kilici donun denetlenmesi dolaylı yollardan kurumlarında denetlenmesi anlamına gelmezmi ? Sayıştaymı denetliyor fonu
-
-
@fiscaldrag eyvallah sorun çözüldü
-
90 sorunun 90 dakikada çözülmesiyle bilgimizi mi yarış atı olduğumuzu mu ölçecekler ben anlamıyorum , tavsiyesi olan varsa
-
At üzerinde bilgimizi sınayacak bakacaklar bunlar bu şartlarda nasıl soru çözebiliyor diye saçmalıyorlar artık ama yapacak hiçbişiy yok mucbur o ata bineceğiz
-
Arkadaşlar merhaba. Kendinize deneme yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz ben KPSS denemelerine göre oran orantı kurayım diyorum ama Sayıştay’da olmayan dersler var. İlla Sayıştay denemesi almak gerekiyor mu? Ösym sitesinde 2011-12 soruları var ama yetmiyor.
Seviyemi belirtmem gerekirse KPSS puanım 80 ama bırakmadım ekim ayından beri netlerimi yükselttiğimi düşünüyorum. Elemeyi geçmek bile büyük motivasyon olacak bana.
Tavsiyeniz var mı? -
Bende merak ediyorum deneme ve soru çözümü için hangi kaynağı kullanıyorsunuz arkadaşlar
-
Sayistay sinavi ile kpss yi kpss puaninizi kpss netlerinizi kiyaslamayin snavdan sonra ne demek istedigimi cok net anlayacaksniz
-
@zanzinho Eleme sınavına KPSS ye çalışır gibi çalışmak yeterli diye öneriler okudum burda o yüzden onu baz aldım, yazılı sınav muhakkak bambaşkadır. Ama eleme soruları da ağır diyorsanız inanırım tecrübesizim ️
-
@zanzinho açıklasanız
-
@zanzinho, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sayistay sinavi ile kpss yi kpss puaninizi kpss netlerinizi kiyaslamayin snavdan sonra ne demek istedigimi cok net anlayacaksniz
Kimi kpssye göre daha kolay kimi daha zor diyor ben anlamadım bu işten bir şey.
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@zanzinho, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kimi kpssye göre daha kolay kimi daha zor diyor ben anlamadım bu işten bir şey.
eleme sınavı kpss'den çok daha kolay bir sınav.
-
@robert-lucas hocam yinede küçümsenmez bence sonuçta en iyi 225 kalmıcak mı , kolay olması az soruyla çok kişi kaçırıcak demek olur anca
-
Sınav zor bir sınav değil belirleyici sorular illaki var ancak 90 dakika da yapılma ihtimali çok düşük soruya bakıp isaretliyorsunuz. Bir işin içine sayısal sorular ve e sinavi katin
-
@maxmin kesinlikle haklısın, ben sadece soruların zorluk derecesinden bahsettim.
-
Mhuy sinavi ve sayistay skntili sinavlar kpss ilk 50 deydim zamaninnda p35 ten iki snavdanda cakildim tuzak soru cok fazla snavdan sonra ben bu soruyu nasil yanls yaptm diyeceginz bolca soru olacaktir birde sorular 15e dustu cok sknti kpss 40 soru icinde orjinal soru 10 tane var yada yok ama burda 15 sorunun 10 orjinal olacak