2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
kazanmak istiyorsanız "özlemk"ya kulak verin.
Sayıştay'ı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. -
Merhabalar arkadaşlar kolay gelsin elinde coğrafya ve tarih pdf yada notu olan var mı ?
-
Elinde sayıştayın geçmiş sınav soruları olan varsa atabilir mi rica etsem?
-
@ozlemk reklamsız tanıtım yapmak elbette zor biliyoruz ama bizim gibi siteler içinde kişileri reklamdan dolayı engellemek kolay. Lütfen buna bir son verelim!
-
arkadaşlar sanat tarihinden kaç soru çıktı son sınavda? 1 tane barok rokoko vardı bildiğim kadarıyla başka var mıydı?
-
@i-fazıl-pelin 2 soru vardı. bir diğeri de cevabı Gotik olan soruydu.
-
@sdf, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@i-fazıl-pelin 2 soru vardı. bir diğeri de cevabı Gotik olan soruydu.
eyw hocam. peki, bu genel kültürdeki soru dağılımı tam olarak nasıldı?
5 tarih
2 cografya
2 sanat tarihi
2 vatandaşlık
2 genel kültüryukarıda 13 sorudan bahsetmişler. diğer 2 soru nereye gidiyor?
-
@i-fazıl-pelin hocam sanat tarihi 1 tane çıkıyor. barok rokoko gotik aynı sorudaydı. vatandaşlık 4 veya 5 taneydi yanlış hatırlamıyorsam.
-
Dostlar ben illa ki Erdal Ünsal'dan çalışın anlamında söylemedim. Elbette ikamasi olan bir kitap. Hele ki ülkemizde kpss meselesi bu şekilde derya deniz olmuşken, alternatif üretmek pekala mümkün. Ben sadece yazılı sınavda gelen orular üzerinden Erdal Ünsal'ın avantaj sağlayacağını söylemek istedim.
-
arkadaşlar adına icra dosyası olan birisinin mülakatta karşısına engel olarak çıkar mı? bilgisi olan var mı?
-
@ofa ne alakasi var hocam ondan bi şey olmaz. Hürriyeti bağlayici ceza olursa o sıkınti.
-
@shady1 hocam yani resmi olarak sıkıntı yok onu bende biliyorum da sonuçta arşiv araştırması yapılıyor Uyap ta olan bir şey acaba olumsuz bir etki olur mu onu merak ettim
-
@ofa sıkınti olmaz hocam
-
Ben geçen yıl Ersan Bocutoğlu makro iktisattan çalıştım. Bu yıl da keza. Klasik için Erdal Ünsal'dan çalıştım.
-
İşten gelip 2 saat çalışmayla olur mu bu işler mantıklı çalışma tekniği ve destek istiyorum.
-
Arkadaşlar hukukta iyuk'tan soru çıkıyor mu acaba?
-
@geçuyandım, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar hukukta iyuk'tan soru çıkıyor mu acaba?
Birde mesela klasik sinavda aile ve miras yok eleme sinavinda var midir daha onceki senelerde eleme sinavinda aile miras cikmis midir?
-
@harmenihas, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ben geçen yıl Ersan Bocutoğlu makro iktisattan çalıştım. Bu yıl da keza. Klasik için Erdal Ünsal'dan çalıştım.
Bocutoglu nun makrosu guzeldir ben de ondan çalışmıştım.
-
@terkiphatasi aile'den soru gelmişti geçen sınavda
-
@can-mavi @Priss @paretowilfredo eleme sınavını geçen kişiler olarak sizce strateji ne olmalı soru mu konumu çalışma şekli hakkında bilgi verirseniz şimdiden çok teşekkürler.