2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@altıyüzelliyedi Bizim derdimiz de buydu hocam
-
@kaymakam3838 hocam bu dedikleriniz hangi salonda yaşandı ben C1 de idim en hareketli yer C2 idi orada da bu denli dediklerinize şahit olmadık evet biz net duyamamış olabiliriz ama öyle diyecek kişiyi alkışlayacak yüzler binler bırak 10 kişi bulamazsın c2 de en çok sitem eden kişi stres ve emeklere sahip çıkılmamasından dem vurdu. Ayrıca bu sınavın hayalini kurup kendine hedef koyan kişi bu oyunlara gelmez gereken sağduyu vardır onda
-
@altıyüzelliyedi 89 doğru yapan ilk 225'e girer hocam. Bu arada Panama'da mı girdin sınava gayet rahat gördüm.
-
@altıyüzelliyedi 70 tane doğrum çıkar mı acaba die düşünüomda
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bu sınav iptal edilecek net. Yok izmirde sorun olmamış yok istanbulda sorun olmamış kusura bakmayın ama iptal edilecek. Biride yok izmir, istanbul dan 75 ankaradan 150 alınsın diyor. Ya bunu nasıl düşündün nasıl oran orantı yaptın anlamadım. orada 1000 girdiyse burada 5000 kişi girmiş. Düşüncen başlı başına saçmalıklarla dolu. Akıllıya bak akıllıya sen bir de denetçi olmak istiyorsun. Ya daha burada yarıştığın adamlarla hakkaniyeti kuramıyorsun. Devlette nasıl hakkaniyet kuracaksın merak ettim. Yazmayayım yazmayayım diyorum ama öyle saçma sapan konuşanlar oluyorki dayanamıyorum.
Haha al benden de o kadar
-
@altıyüzelliyedi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
en az kaç doğruyla ilk 225 e girilir?
Çok iyiymiş ya bu
-
@altıyüzelliyedi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
en az kaç doğruyla ilk 225 e girilir?
Ankarada esenboğada tek doğru ile birinci çıkılıyo hocam
-
Sayistay bey sizin menfi ve muspet zararinizi faiziyle birlikte karsilamalidir. Aksi durumda ihtar cekip temerrude dusurun arkadaslar
-
hukuktan zerre anlasaniz burda sinav esnasini konusmazsiniz. cunku biz osym ile bir sozlesme imzaladik ve ne sozlesme kuruldu ne de sozlesme kurulmadigi icin yapilmis bir aciklama mevcut. kepazeligi kesin. cikista soguk su diye bagiran bir amca vardi. ucak biletim vs den bahsetmeyecegim. emegimiz ne oldu? cevap verin. emegim yok oldu
-
kepazeligi kesin ve osym ye yuklenin.
anami aglatti bu sinav. kesin zirvayi -
O veya bu şekilde adaleti sağlamanın tek yolu sınavın herkes için iptalidir. Diğer illerdeki arkadaşlardan biraz empati rica ediyorum. Adalet Herkese Lazım. Bu durum sizin girdiğiniz salonda da olabilirdi. Bu şekilde bakması lazım herkesin duruma. @sofuoglu dostumuzun bakış açısının herkese sirayet etmesini diliyorum.
Ek olarak şunu da söyleyeyim, sınav bu hali ile tekrar yapılır tekrar bu insanlar farklı bir sınava sokulursa bu süreç davalık olur kimseye yaramaz bu durum. Daha evvel mülakatı davalık oldu Sayıştay'ın o dönemde de ciddi sorunlar ortaya çıktı. 2 sene sınav yapılmadı bu davanın üzerine. O nedenle ÖSYM'nin mantıklı davranarak bu aşamada iptal etmesi herkes için en sağlıklı karar olacaktır.
-
Bugun sinavda sayistay müfettişliği ve uzmanliği sinavina girdigini dusunenler vardi cok sasirdim. Biri de uzman yardimcisi simdi ne oluyo mufettis gibi mi yani diyodu.
Kızıyorsunuz ama su sinava 70 baraji bile konulsa idi cok daha nitelikli insanlar olurdu . Kpss A nin nirvanasi olan kurum sinavina giris sarti mezun olmak 'olmamaliydi' bence.
-
Canlı yayın dahi yapılamayan ülkede e-sınav yapmaya kalkarsan olacağı bu
-
beyler sizce sınav iptal olur mu? olursa sınav ne zamana tekrar yapılır?
-
Dostlar iptal kararı alınana kadar twitterda dile getirmeye devam. Bugün konuşup yarın susmakla olmaz bu.
-
dersaneler bile daha iyi yapardı şu işi koskoca devlet kurumu yapamadı!
-
@kadrolu-öğrenci
bana verselerdi garanti ediyorum Sınav yeri ve saatini 1 hafta önce açıklardım. -
İptal edilmez bence. En başta zaten başvuru sayısı çok olsaydı iki günde yapacaktı sınavı. Baştan adaletsiz bir sistemi yapmaya hazırdı kurum. Bu durumda değişikliğe gitmezler gibi duruyor ama biz elimizden geleni yapıp bimerden cimerden dilekçeleri gönderelim ihmal etmeyelim
-
@kadrolu-öğrenci bizim forum daha iyi yapardı hocam bırak dershaneyi...
-
Bundan sonra ulusal sınavları biz mi yapsak @genclerbirlikli Biz daha iyi organize eder, organize oluruz bence de.