2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@otuzyılsavaşı e teknik ekip dostum ne yapayım benim olmayan suçları üstlenip tüm sevenlerimi güzel şeylerden mahrum mu kılayım?
-
Bimer yine durumu ösym'ye aktarcak, onlar çok da umursamayacak. Bu iş gerçekten Sayıştay'da bu durumla ilgilenebilecek birilerine aktarılıp ve yaşadığımız şu durum ciddiye alınıp protokol iptal edilmeli. Sınav da hadi yine ösym yapacaksa her zamanki usulle yapılmalı. Aklımdan geçenleri geri geri itelemeye çalışırken burada gözümün önüne geldi. Allah imkan vermesin inşallah.
-
@özer ayrıca çoğunluğun bilgisayarı çalışıyordu ne demek nasıl bir bencillik bn de onu anlamadim bir kisinin bile sistemi acilmamis olsa bu dahi iptal nedeni, kaldi ki oldugum salonda bircok kisinin ekrani bostu.
-
@möözun Bunu deneyeceğim ve kesinlikle katilıyorum. Bimer de muhatap kuruluş secilebiliyorsa Sayıştay ın seçilmesi de bir diğer yol.
-
@plansız 14.24de yerime oturdum işte oturdum tc kimlik yazın sistemi açın dendi bende denedim falan okumuyor. Monitörün arkasındaki ayaklığa dayandım kağıdı orda bi 5 dk durdu okudu ama fotoğraf ekranı açılmadı 2.aşamada. Daha sonra tüm sistemler resetlendi ya o zaman da direkt fotoğraf ekranı geldi sisteme giriş yapılmış şekilde
-
@onuktekin whatsapp grubu olabilir bizim T.Y. gibi ÖSYM yönetim :)) diye.
-
@rorschach159 Operasyon oldu hocam onlara da.Adamlar kablo çekmiş en son onu bulmuşlardı galiba. Diğer illerde sınav binasının kapasitesi daha küçük olduğu için orada sınavları öyle ya da böyle yapabildiler.Fakat Esenboğa'da bilgi akışının yavaşlığı,teknik personelin yetersizliği,gözetmenlerin sisteme yabancı oluşu konunun daha da büyümesine sebep oldu.
Hiç bir şeyi düşünmemişler.Beceremeyecekleri belliydi.Daha önce hiç böyle bir sınav da yapmadılar.İnşallah yapmazlar da. -
@paretowilfredo Bence kesin vardır. :))
-
@möözun bence de bimer cimer twitter hiç birinde yer edemeyiz sayıştaya baskı yapmalıyız
-
@paretowilfredo ben bugün telefonda denedim yollamayı. Muhattap kuruluş bile çıkmadı. İlgili yere aktarılacak gibi bir kutucuk vardı. Daha önce Sağlık Bakanlığı'na yollamıştım o zaman çıkmıştı. Anlamadım yani.
İnşallah sonuç verir çabanız. Ortak bir dilekçeyi CB'ye iletebilme şansımız olabilse keşke. Sadece bu sınav iptal olması gibi bişi değil, bugün çektiğimiz rezilliği içeren kapsamlı bir dilekçe. Ama forumlardan oluşturmak çok zor. Gerçi yaptığımız şeyin suç teşkil etmesi de şöyle bi durup baktığın zaman çok da mümkün :))
-
@rorschach159 işte size girişte turnike vs. geç deniliyor sistem kilitlendi deniliyor yani 14.24'ten önce. Halbuki biz zaten barkod okutmaya başlama işini son yirmi dakika yani 14.25'ten sonra yapmaya çalıştık. Yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar düzeltsin. O zaman biz bilmiyorken mevzu başlamış zaten. Bize de öyle bir yansıtıldı ki sanki o okutma işi dolayısıyla sistem çökmüş falan gibi.
-
Ben salonda stablizatör görevi gördüm. Millet panik yapmasın diye mizahi şeyler yaptım gözetmene falan kız şuna bak bu durumda bile sırıtıyor dedi napsaydım dağa mı çıksaydım? Neyse ki 1 2 arkadaş edindim biri vmy olmuş Samsun yazarsan ev konusunda falan yardımcı olurum dedim napalım 1 saat içerde goy goya sardık
-
hiçbir sonuç alınmayacak.hiçbir şey değişmeyecek. ösym yine bildiğini yapacak.bu ülkede hak aramak kadar gereksiz bir uğraş yoktur heralde.istisnalar kimin umrunda..
-
@plansız 14.25de tc yazdık barkod kamerası açıldı 14.45e kadar fotoğraf falan halledip bekleyecektik sonra webcamde dans başladı
-
@rorschach159 bugünün görünüşte tek güzel yanı, insanlar birbiriyle kaynaştı. Okulda bile bu hızda sohbet ortamım olmamıştır bakın siz de olası bir durum için ev arkadaşı buluvermişsiniz kendinize
-
@otuzyılsavaşı İstisnalara da lanet olsun mu?
-
Ankara için sahur vakti, Haydi sahura. Yetti daaa üzüldüğümüz.
-
@möözun e hayde çay koydunuz mu?
-
Bu ileti silindi! -
@möözun hocam ben emlakcıyım 200lirayı çıkartalım dedim herkes ekmeğinin peşinde işin şakası bi yana bu tarz durumlarda yardımcı olmayı çok severim insanın kime işe düşeceği belli olmuyor. Ankarada kaldığım arkadaşla twitterdan tanıştık öğrenci evimde 3 gün misafir ettim şimdi de ankaraya her geldiğimde arabayla alıyor misafir ediyor falan. İnsan insana lazımdır.