2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@bonus cok tesekkurler hocam:)
-
@1umut rica ederim. Zaten ben olayı anlattığımda sınav akşamı arkadaşları vardı hep maçı izlerken hepsi de saçma buldu tek ankarayı iptal etmelerini.
-
@1umut Ben de bir sayıştay denetçisinin bu sınav iptal olur yorumunu duydum ama işte kurumsal bir açıklama yapıldığında rahat bir nefes alabiliriz ancak.
-
şöyle bi göz attım yazılanlara gerçekten trajikomik ,adli dava diyen bile var yahu varsayalım oldu kamera görüntülerini izleyip nası bi savunma yapacaklar 'siz alkışladınız masaya vurdunuz sistem de küstü açılmadı ' mı diyecek valla alkışladıklarımdan hiç pişman değilim aklım hala alkışlamadıklarımda iki gündür diyorum keşke çıkışta dağılmak yerine kapı önünde bi oturma eylemi alkışlama eylemi yapsaydık belki sesimizi duyurur ösymnin bu olayı örtbas etmesine izin vermezdik
-
Dava açan oldu mu arkadaşlar. ? Sınavla ilgili
-
sınava dava açılacağını düşünmüyorum, sonuçta sınav içeriğinde bir şey yok, sınavın iptali ve masrafların karşılanması noktasında sıkıntı var, o konudaki karar da daha çıkmadı.. eğer sınavın sadece ankara ayağının ertelenmesi ve masraflar konusunda mağduriyet doğduğu takdirde dava açılır, yoksa sınavın yapılması ertelenmesi vs konular ösym'nin yetkisindedir diye düşünüyorum
-
Sinav bu hafta yapilmazsa en erken agustosta yapilir.Sadece Ankara iptal olursa istanbul ve izmirdekilere haksizlik olur calisma suresi acisindan.bu sinav cok davalara gebe ama insallah bu saatten sonra bari en ideal cozumu biran once buluo aciklasalar
-
@terkiphatasi
Sadece ankara nin iptal olması haksızlık olur hepsini iptal ederler bence ama sınavın bu hafta sonuna yapılacağını sanmıyorum sü an hiçbir açıklama yokken.. -
@terkiphatasi bu hafta sonu yapılmasın zaten yine 3 gün kala millet ordan oraya mı gitçek herkesi ankaraya çağırırsa bide yeni masraf
-
hala haksızlıktan bahsediliyor inanamıyorum ya. arkadaşlar haksızlığı bir kenara bırakıp sınav tamamen iptal edilmediği ve aynı sorular sorulmaksızın sadece ankaranın sınavı yenilendiği takdirde puanlamanın ve sıralamanın nasıl yapılacağı bilgisini paylaşır mısınız lütfen? sınav tabi ki iptal edilip uygulaması ertelenecektir.
-
Cimer'den cevap gelmiş. Bimer'den gelenle aynısı şöyle bırakayım :
2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi çerçevesinde BİMER yoluyla bilgi edinme, dilekçe ve ihbarlar işleme alınmaktadır ancak ÖSYM sınav kılavuzlarında Dilekçenin işleme alınması usul ve esasları açıkça belirtilmiştir ve bu esaslar çerçevesinde 17 Aralık 2015 tarihli güncellenmiş basın duyurumuzda http://www.osym.gov.tr/belge/1-24827/adaylar-tarafindan-dilekce gonderilmesi-ve-islem-ucretl-.html adresinde kamuoyuna duyurulduğu şekilde; Adayların Basın Duyurusu Ek'inde yer alan Genel Amaçlı Dilekçe Örneği’ni (Ek-1) kullanmaları gerekmektedir ve bu dilekçe örneğinde görüldüğü üzere 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunun 4ncü maddesi hükmü çerçevesinde adayların imzalarının bulunması zorunludur. Dilekçe Örneğinde yer alan bilgi alanları eksik olan Merkezimizce işleme alınmaz. Bunun dışında, Merkezimizce bilgi güvenliğini artırmak amacıyla dilekçede evrak referans numarası belirtilmesi uygulamasına geçilmiştir. Adaylar, evrak referans numarasını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilmektir. (Ek-2) Bu itibarla, 2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi hükmü uyarınca Merkezimize intikal eden dilekçeler Ek'te yer alan basın duyurusunda açıklanan prosedürler çerçevesinde işleme alınabilmektedir. Islak imza alanı zorunlu olan ÖSYM Genel Amaçlı Dilekçe Örneğini CİMER başvuru Ek'inde, ibraz etmemiş olmanız nedeni ile başvurunuz dilekçe kapsamında değerlendirilememiştir.
-
benim cimer başvurumdan da cevap gelmiş 'değerlendirilmek üzere ösym başkanlığına gönderilmiştir.' yazıyor.
-
@can-mavi muhtemelen aynı cevap gelicek. Dün de bana sizdeki gibi mail gelmişti. Bugün gelen cevap ise yukarıda yazdığım..
-
@can-mavi muhtemelen aynı cevap gelecek. Dün de bana sizdeki gibi mail gelmişti. Bugün gelen cevap ise yukarıda yazdığım..
-
@möözun o zaman bu cimer ne işe yarıyor anlamadım.. acaba bimer'den de böyle mi geliyor cevap, oraya da yazmıştım.
-
Bir sınavı yapmayı beceremeyen beceriksiz kurumun işe yaramaz yöneticileri....istifa etsinler. Bu gencecik insanlara yaşattıkları sıkıntıların cezalarını biraz olsun üstlensinler.... sınavı genelde iptal etsinler... masrafları karşılasınlar.. aksi halde zaten dava konusu olacaktır..... adaletsiz bitmiş bir kurumsun ÖSYM....
-
@maxmin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi bu hafta sonu yapılmasın zaten yine 3 gün kala millet ordan oraya mı gitçek herkesi ankaraya çağırırsa bide yeni masraf
Tamam soylerim
-
@can-mavi dün de buradan bi arkadaşa yine aynı cevap gelmişti Bimer'den. Buraya yazmıştı yine aynı şekilde.
Kolay yolunu bulmuşlar ya ; "CTRL+C" "CTRL+V" -
@möözun bana da aynı cevap geldi bimer den.
-
Arkadaşlar aynı metinleri veya kendi yazmak istediğiniz metinleri sayıştay'ın sitesindeki bilgi edinme formunu doldurarak iletelim. Bimer ve cimer ösym'ye iletiyor. biz direk sayıştay'a yazalım. onlar zaten ösym baskı yaparlar bu konu hakkında.
https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&CategoryId=86
bu linkten elektronik başvuru yaparak problemi dile getirelim. ne kadar çok yollarsak o kadar faydalı olur.