2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
ben şu an yolladım. inşallah güzel bir geri dönüş olacaktır.
-
yollayanlar +1 yapsın.
-
@terkiphatasi 2 de çay söyle
-
@hagi cep telefonundan başvuru yapilamiyor galiba.İmza nasıl atılacak
-
@ilerlemeyedevam elektronik başvuruda imza olayı yok hocam. bimer, cimer başvurusu gibi. kişisel bilgileri istiyor ve istediğiniz bilgi ya da belgeyi yazıyorsunuz o kadar. geri dönüş olarak da e-mail seçiyorsunuz.
-
@hagi eyvallah hocam sagolasin
-
@hagi +1
-
@möözun Başka konularda yazdığımda hiç bunun gibi cevap gelmemişti.Bana da bu cevap geldi.Muhtemelen BİMER ve CİMER yoluyla şikayet oluşturan herkese bu cevabı verecekler.
-
@hagi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
yollayanlar +1 yapsın.
Sayıştay +1
Bimer + 1Bimer' den bana da aynı cevap gelecektir muhtemelen, o zaman da Kamu Denettçiliği' ne http ://ebasvuru.ombudsman.gov.tr/Giris.aspx yazacağım.
Hayır anlamadığım BİMER veya CİMER bu şikayetleri hiç denetlemiyor mu, yani bizden geleni ÖSYM' ye ilet, tamam bitti mi? Bu konuyu da BİMER' e ayrıca yazmak lazım.
En çok kızdığım şeyde ÖSYM' nin Dilekçe ile başvurun demesi. Madem elektronik ortamda yapılan bir şikayeti kabul etmiyorsun sevgili ÖSYM, o zaman ne hakla koskoca Sayıştay sınavını elektronik ortamda yapmaya kalkıyorsun??? demi.
-
+1
Bimer -
@relax hocam ösym yapar ona her şey serbet bu ülkede.
-
Bimer ve cimerden bana da aynı cevaplar geldi
+1 -
Elimde yetki olsa ilk işim ösym yi özelleştirmek olurdu hem vergi de alınırdı kurumdan
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Cimer'den cevap gelmiş. Bimer'den gelenle aynısı şöyle bırakayım :
2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi çerçevesinde BİMER yoluyla bilgi edinme, dilekçe ve ihbarlar işleme alınmaktadır ancak ÖSYM sınav kılavuzlarında Dilekçenin işleme alınması usul ve esasları açıkça belirtilmiştir ve bu esaslar çerçevesinde 17 Aralık 2015 tarihli güncellenmiş basın duyurumuzda http://www.osym.gov.tr/belge/1-24827/adaylar-tarafindan-dilekce gonderilmesi-ve-islem-ucretl-.html adresinde kamuoyuna duyurulduğu şekilde; Adayların Basın Duyurusu Ek'inde yer alan Genel Amaçlı Dilekçe Örneği’ni (Ek-1) kullanmaları gerekmektedir ve bu dilekçe örneğinde görüldüğü üzere 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunun 4ncü maddesi hükmü çerçevesinde adayların imzalarının bulunması zorunludur. Dilekçe Örneğinde yer alan bilgi alanları eksik olan Merkezimizce işleme alınmaz. Bunun dışında, Merkezimizce bilgi güvenliğini artırmak amacıyla dilekçede evrak referans numarası belirtilmesi uygulamasına geçilmiştir. Adaylar, evrak referans numarasını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilmektir. (Ek-2) Bu itibarla, 2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi hükmü uyarınca Merkezimize intikal eden dilekçeler Ek'te yer alan basın duyurusunda açıklanan prosedürler çerçevesinde işleme alınabilmektedir. Islak imza alanı zorunlu olan ÖSYM Genel Amaçlı Dilekçe Örneğini CİMER başvuru Ek'inde, ibraz etmemiş olmanız nedeni ile başvurunuz dilekçe kapsamında değerlendirilememiştir.
Aynı cevap Cimer'den geldi, henüz Bimer'den gelmedi ama o da muhtemelen aynısı olacak.
-
Abisi Satıştayda olan biri vardı burada ne oldu haber çıktı mı? Bir de @emrediyebiri vardı ona da sorsaydık
-
Sınav tekrarının hafta sonu olma ihtimali iyice zayıfladı ama yine de emin olamıyor insan nihayetinde söz konusu Osym olunca insan acaba saçmalıklarına yenisini dahil edecek mi diye bir tedirgin oluyor. Sınava 3 gün kala giriş belgesini yayınlayan üstelik giriş yerlerini değiştiren zihniyetten her şey beklenir
-
@rootofallevil ben olsam en büyük gelir kalemi olarak kullanırdım genel bütçeye eklerdim gelirlerini :))
-
@attila-the-hun henüz haber gelmedi kardeşim. Bu hafta belli olur ama ne olacağı
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Abisi Satıştayda olan biri vardı burada ne oldu haber çıktı mı? Bir de @emrediyebiri vardı ona da sorsaydık
Eniştesiyle küsmüş o
-
Daha bir açıklama falanda yapılmadı galiba ÖSYM ara soğusun masrafları falan unutup istemesinler diye düşünüyor