2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ses getirmesi ve kamuoyu oluşturması açısından şahsi fikrim güzel bir gelişme , mahkeme kararlarının bile uygulanmadığı güzel ülkemizde kdk ' ya başvurmak bir şey değil
Ben de tam olarak onu diyodum hocam
-
Bende kdk ya bir iki kez başvurmaya çalıştım ancak tarayıcı problemimi anlamadım bir türlü başvuru ekranına ulaşamıyorum.
-
Karşıda başka kurum olsa paniklerdi ama ÖSYM bizi bizden iyi taniyor,bu durumlara alışık.hic sorun yokmuş gibi yoluna devam ediyor.
-
Sayıştay a 2 gün önce attığım maile cevap geldi. Sayistay diyor ki osym ile protokol yaptik , bu iş osym nin sorumluluğunda, osym ye basvurmaniz uygun olacak
Yazili dilekçe gönderen var mi arkadaslar osym ye ?
-
@shady1 bende iki gün önce ösym yi aramıştım onlarda sayıştay ile görüşeceğiz ona göre karar verilecek dediler bu nasıl iştir ya herkez topu birbirine atıyor
-
Bu sınav nerden baksan Bayram sonundan önce gelmez. Gün yer belirlenecek mağdur olanlar belirlenecek ödeme vs. yapılacak soru hazırlanacak ya da havuzdan çekilecek çok büyük ihtimalle sınav iptal denilmeden önce sınav salonunu tespit edenler tespit edilecek yeni sınava alınmayacak ilk sınava gelmeyenler tespit edilecek daha var da var ölme eşeğim ölme modu. Hepsi olsa gün sorunu var. Madem böyle bi durum oluştu avantaja çevirin gidin ders çalışın derim
-
@keynesinabv sinav salonunu tespit edenler tespit edilcek derken ne demek istediniz?
-
@1umut iptal kararı duyulmadan önce terk edenler yazacaktım yazamamışım hocam
-
@keynesinabv anladim, ama zaten izin verilmedi iptal kararindan once salondan ayrilmasina kimsenin
-
@1umut birkaç kişi a blokta izin verilmeden çıktı gitti dostum
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 bende iki gün önce ösym yi aramıştım onlarda sayıştay ile görüşeceğiz ona göre karar verilecek dediler bu nasıl iştir ya herkez topu birbirine atıyor
Tek suçlu sinava 200 lira ,ulaşima konaklamaya ayrica para veren biziz heralde
Niye giriyorsunuz sinava arkadaslar yapmayin böyle şeyler
-
@keynesinabv bi bitmediniz gitti ÖSYM ye kalsa biz hala orda sınav bekliyor olurduk.kurum bizi resmen esir aldı, alıkoydu.erken çıkanlara ÖSYM nin yapabileceği hiç bir şey yok.
-
@shady1 doğru diyorsun hala bir açıklama bile yapmadılar bir özür bile dilemediler hayallerin yıkılması bu kadar ucuz bu arada ben bunlara ek birde bezaketen özür bekliyorum
-
@keynesinabv dogrudur hocam, bizim salondan ayrilmak isteyenlere izin verilmemisti.
Ama ben sinava gelmeyenlerin tekrardan sinava alinmayacagini dusunmuyorum. Sonucta cogu kisi bi magduriyet yasamisti izmirden istanbuldan gelememisti. Yeni sinava onlari almamak gibi bi durum olmaz sanmiyorum acikcasi. O yuzden bunun tespitine cok gidilmez bence. Ama bilinmez tabi -
@uruk-hai üslubuna dikkat ederek yaz ya da fikir açıklama bağımsızlığını başka yerde dene
-
Kucukken bi sinava calismadigimda filan keske iptal olsa diye dua ederdim ama hic olmazdi:)
Bunda kim oyle dua etti itiraf etsin:D duasi pek hikmetliymis, bari bize de ise girmemiz icin etsin az️ -
@keynesinabv yahu sen fikir açıklamıyorsun ki hüküm veriyorsun.
-
@uruk-hai ben sana fikir açıklıyorum veya açıklamıyorum demedim ama sana üslubuna dikkat ederek açıkla dedim aradaki cümlesel farkı algılayacak güçte bir zekan olduğuna inanıyorum gereksiz bir tartışmaya girmek de istemiyorum iyi günler dilerim.
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 doğru diyorsun hala bir açıklama bile yapmadılar bir özür bile dilemediler hayallerin yıkılması bu kadar ucuz bu arada ben bunlara ek birde bezaketen özür bekliyorum
Valla güldürdünüz :)) teşekkürler. Özür dileme ihtimalleri aklımdan bile geçmemişti öyle bir beklentisizlik
-
Arkadaşlar az önce ÖSYM'yi aradım. Sayıştay konusunda hala alınmış bir karar olmadığını ve bir müddet bekleyeceğimizi söyledi. Sınava başvurup gidemeyen adayların ertelenen sınavda giriş yapabileceklerini belirtti fakat yine de belli olmaz duyuruları takip edin şerhini de koydu. Anladığım kadarıyla sınavın yapılması biraz zaman alacak.