2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Az önce osym haziran takvimini paylaştı Sayistay sınavı tahmin edildiği gibi yok zaten takvimde yer de yok
-
Sınav tekrarlanırsa muhtemelen yazılı sınavın olacağı gün yapılır..Yazılı sınavda ileri bir tarihte yapılır.
-
@enki hatta bence 11inde olcak.
12sinde tus da varmış. Hani yazılı sınav olsaydı az kişi girerdi iki sınav aynı anda olurdu ama şimdi bence tusla sayıstay eleme aynı gün olmaz. Bence 11i olur -
Bugün annem aradı ''Sayıştay sınavına girecektin hiçbir şey demedin o sınavla ilgili ben de kötü geçti diye düşünüp biraz zaman geçtikten sonra sormak istedim '' dedi. Neyse ben ona olanı biteni anlattım şoka girdi o kadar çalışıp sınava bile giremediğim için. Telefon görüşmemizin kalan kısmı annemi teselli etmekle geçti eyy Ösym senin bizim annelerimizi üzmeye ne hakkın var Kendimi geçtim ailem için üzülüyorum ve benimle aynı duyguları paylaşan binler var biliyorum.Mevzu sadece bu sınav da değil. Şimdi bana öyle geliyor ki başvurdum ama sınava giremedim diye bile, beni tekrarlanan sınava almaz bu ösym İtimadım yok. Neyse içimi döktüm rahatsız ettim hakkınızı helal edin
-
Galiba bir haber yok..
-
Hala haber bekliyorum senden...
-
Bimer’den bana şu şekilde cevap geldi:
Bu konuda gerekli çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda ÖSYM tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
-
Masraf iadesi ile ilgili dilekce yazdınız mi arkadaşlar ? Yoksa sadece bekliyo musunuz benim gibi
-
@shady1 ben yarın halledicem. Şu bize gelen cevaptaki dilekçeyi doldurup göndercem. İçine de iban falan atmayı düşünüyorum da Çok mu emrivaki olur bilemedim :)))
-
@möözun osym nin yaptigindan sonra emrivaki mi kalir hocam osym mecbur ödeyecek o masraflari
-
@shady1 yine de çok üzmek istemedim
-
Masrafların iadesi yapılacaksa bilgilendirme yapılır diye düşünüyorum.
-
@möözun Şu ibana ateşlemenizi arz ederim
-
@kilici size mi? Çok memnun kalırım hocam. Forumdaş gibi forumdaş
-
@möözun Hayır dilekçeye bu şekilde yazılabilir diye yazmıştım hocam
-
Haftaya ilk 225 i açıklayıp yazılıya davet ederlerse ne yapacağız?
-
@uruk-hai galiba sonuç açıklama tarihini kaldırmış siteden osym
-
arkadaşlar muhasebenin içeriği neydi? iktisatta büyüme kalkınma var mı? bir de sınav tarihi ne zamana?
-
@selinseline Dostum sınav içeriğine dair https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi yazımızı okuyabilirsin. Ayrıca haberin olmadığını varsayarak şunu belirteyim, bu sene sınav yapılamadı Ankara'da ki merkezde çıkan sorunlar nedeniyle yarıda kaldı. Tekrar sınavı yapılacak bunun ne zaman olacağına dair açıklamalarımız da bir kaç sayfa geride.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@selinseline Dostum sınav içeriğine dair https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi yazımızı okuyabilirsin. Ayrıca haberin olmadığını varsayarak şunu belirteyim, bu sene sınav yapılamadı Ankara'da ki merkezde çıkan sorunlar nedeniyle yarıda kaldı. Tekrar sınavı yapılacak bunun ne zaman olacağına dair açıklamalarımız da bir kaç sayfa geride.
Hocam merhaba ben takip edemedim sinav ne zaman olacak herkes icin mi iptal olacak sayistaydan benim aldigim duyumnu yonde gerci ama sizin duyumlariniz daha tutarlidir