2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Giriş belgelerini almayan var mı acaba?
Ben C1 de girdim bizimkiler müsvedde leri almayın giriş belgelerini alabilirsiniz demişti.
Fakat çıkışta kime sorduysam almamislardi
Giriş belgem bırakmadığım için sınava gelmedi muamelesi mı olur ?
Ama yüz tanıma sisteminden anlaşılır giriş yaptığım
Var mı benim gibi giriş belgesini alan? -
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@keynesinabv bi bitmediniz gitti ÖSYM ye kalsa biz hala orda sınav bekliyor olurduk.kurum bizi resmen esir aldı, alıkoydu.erken çıkanlara ÖSYM nin yapabileceği hiç bir şey yok.
bi bitmediniz gitti derken ?
-
@guymağduru ben de aldim hocam giris belgemi. Girdiginiz sinavdan girilmedi muamelesi gormekten neden korkuyorsunuz ya
Zaten o tarz bi ayrima gidilmez, ama gidilse bile her turlu orda oldugunuzun ispati olur. Ve giris belgesinin orda olmasi diger ispatlar icinde en basiti. Bu denli vesveye dusmesin kimse ya:( -
@kaymakam3838 anladın sen onu
-
@keynesinabv hocam 14.30'u bir saniye geçiren kapıda kalıyor siz hala neden bahsediyorsunuz. ösym orda 14.45'ten sonraki bir saatte yeni sorularla sınav yapsaydı sınav yine iptal olurdu ve asıl davalık o zaman olurdu ösym. bekleyin yeni sorularla yeni sınav yapacağız demek ne kadar saçma bir yaklaşımdı.
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Giriş belgelerini almayan var mı acaba?
Ben C1 de girdim bizimkiler müsvedde leri almayın giriş belgelerini alabilirsiniz demişti.
Fakat çıkışta kime sorduysam almamislardi
Giriş belgem bırakmadığım için sınava gelmedi muamelesi mı olur ?Bizim gözetmen herkes giriş sınav belgesini masasında bıraksın dedi. Arkadaşın biri "buna 1 TL verdim bırakmam banane" diyerek rest çekmişti Bizde sınıfın yarısı belgeyi bıraktı yarısı bırakmadı. Bu konu üzerinde duracaklarını sanmıyorum.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kaymakam3838 anladın sen onu
yok anlamadım biraz anlatsana
-
@kaymakam3838 yine anlamazsın birbirimizi yormayalim boşuna
-
@fc-real-gdp
evet çok saçmaydı.onu duyduğumda bu sınav iptal olur demiştim yüksek sesle haykırmıştım sınıfta o heyecanla,stresle ösym böyle bir şey yapmaz demiştim..evet.neyse geçmiş olsun.. -
@keynesinabv bunlar için tutanak tutulmuştur. Tespit edilmelerinde bir zorluk ya da geciime olacağını sanmıyorum. Sınavı terkedenleri de yeni sınava alacaklardır. Bu kadar da kötü olamazlar. Sınava gelmeyenler için de bir sıkıntı olmaz. İptal herkes için sonuç doğurur diye düşünüyorum.
-
bazı arkadaşlar utanmasa ösym nin sınav iptali karşısında "vardır büyüklerimizin elbet bir bildiği" diyecekler. sınav günü salonda olmayanlar, iptal anonsundan önce salondan çıkanlardan sonra; sınava başvuranlar, sınava başvurmayı düşünenler, hatta iibf mezunu olanlar diye iptale dair haklı gerekçeler duyacagımı düşünüyorum artık.
-
Bende sınav esnasında acaba bizim üzerimizde sosyal bir deney yapıyor olabilirler mi diye düşündüm.sinav var diye toplanan 5 bin kişinin kamerali ortamda zaman içerisindeki tepkileri diye.mesela arkamdaki ne soruları açmaya çalıştı ne ayağa kalktı nede hocam ne oluyor diye gozetmenlere soru sordu aşırı sinik biriydi,belki hala orda bekliyordur.
-
@plansız valla artık aklıma neler geliyor kardeş bir bilsen bugün bir ara kendimi ösymnin sınavı iptal ettiğini herkezin hesabına 250 tl maktu para yatırdığını sonra sayıştayla anlaşıp ilana çıktığını ilan sayısının bir jest yapıp 90 olduğunu sınava önceden başvuranlardan para alınmadığını ve eski usul kağıt ortamında sınav yapıldığını düşünürken buldum tabi birde özür dilemişti
-
@otuzyılsavaşı hocam benim salon çok sesizdi salonun en arkasında bendim. (d1 25. salon) karşımızdaki salon yıkılıyordu resmen. ben bizim grup içinde anca alkış yapabildim. arka sıradakilerin sesi oldum.
-
@victory-carleone işte bunların yaşandığı yere biz ütopya diyoruz hocam :))
-
@victory-carleone
üzerin açık kalmış heralde -
@uruk-hai Bizim sınıfta bi iki kız saat olmuş 4 tüm salonlar boşalmış gitti yerine oturdu banane dedi ya yarım saat sonra sınav yapacağız oturun yerlerinize derlerse ben ne yapacağım dedi ben beklerim burda dedi gitti yerlerine oturdu. Ablacım sen kazanamazsın bu kafayla git 1 saat daha otur dedim diye de bana çemkirdi
-
@fc-real-gdp
ne güzel hocam..bizim salon cevvaldi (D1-30.Salon)
arkanın bir önündeydim. onların gür sesi oldum -
@victory-carleone bizi güzel bir gelecege imkansiz oldugunu bile bile kurdugumuz bu hayaller kavusturacak insallah
-
ne sıkıcı bir süreç, insanlık namına bir açıklama yapın arkadaş bu nasıl bir rezilliktir. aramak, şikayet etmek de bir işe yaramıyorsa biz ne yapacağız. 5000 kişiyiz diye mi bu umursamazlık. hay böyle işe ya.