2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@ua1905 bu hafta sonu yapmayacağına göre bir sonraki haftada e-yds varmış 16-17 haziranda kendi takvimi boş görünüyor belki
-
@maxmin o da bayram haftasıymış sonraki hafta seçim ondan sonra yks haziranda yer yok gibi
-
@maxmin acaba o krizden sonra e yds yapılabilir mi
-
@maxmin hocam bizim test sınavı sayıştay yazilidan sonra yapılacak bu takvime göre. esenboğa'dakileri direkt yazılıya alacaklar sonra teste ilk 225'e girenin yazılı sınavını da okuyacaklar. ben bu sonuca ulaştım
-
Sistemi e-yds adaylarında test edecekler muhtemelen bizi tekrar göze alamazlar
-
Sınav tarihi belli olsa da neye çalışacağımızı netleştirsek.bence en temizi kpss den sonraki hafta ikisini birden çıkarmış oluruz,rahat rahat klasik sınava çalışırız.
-
@uruk-hai inşallah yazılı sınava çalışırız rahat rahat:()
-
@paretowilfredo dostum var mı bir haber,gelişme?
-
-
@islimbot kdk nin verdigi kararları görsen gülersin. O yuzden bi sey beklemiyorum bu kurumdan hocam
-
Arkadaşlar kpss konusundaki görüşüm belli sıralama için kesinlikle karşıyım ama aklıma takılan şeyler var. Bu dönem alınacakların 2019 da göreve başlayacağı söyleniyordu takvimindeki sıkışıklık nedeniyle gecikeceği için Sayıstay isterse Ösym elemden vazgeçip kpss sıralaması isteyebilir mi? Bir diğeri sınavı hafta içi yapmak istese yasal bir engel var mı ??
-
@shady1 hocam insan hakları ve eşitlik kurumuna mı başvursak ne yapsak ösym bizi insan yerine koymuyor diye.
-
bir sonuç çıkacağını ben de beklemiyorum ama hiç olmazsa ses getirdiği aşikar, o sebeple şuan ben de başvurdum.
-
Yalniz haberdeki detayi fatkettiniz mi yaklasik 5000 lik sinav magdurundan sadece 20 kisi kdk ya basvurmus
Insanlari hak aramaktan sogutmuşlar yazik adalet inanci kalmamiş kimsede.
Güzel ülkemiz ne hale gelmis. Hak arasak bile elde edemeyecegimize cogumuz inanmışız.
Ne de olsa Hak verilir , elde edilemez . Öyle degil mi !
-
@shady1 hak aranacak bir kurum değil ki kdk,yaptırım gücümü var.
-
@shady1 KDK tavsiye kararı çıkartabilir. Yaptırım kararı çıkaramaz. OSYM'nin KDK kararlarını kaç sefer dikkate almadığını küçük bir araştırmayla öğrenebilirsiniz.
-
Ses getirmesi ve kamuoyu oluşturması açısından şahsi fikrim güzel bir gelişme , mahkeme kararlarının bile uygulanmadığı güzel ülkemizde kdk ' ya başvurmak bir şey değil
-
@onuktekin Hala beklemedeyim dostum haber gelirse paylaşacağım söylediğim gibi.
-
@kaymakam3838 @uruk-hai urkdk nin tavsiye karari aldigini gayet iyi biliyorum. Kdk özelinde , kurumlar genelinde, adli ve idari yollar da dahil, hak aranmiyor. Ne dedigim gayet açik.
-
@islimbot, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
alın size gelişme http://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/sayistay-denetci-yardimcisi-adayligi-eleme-sinavi-kdkya-tasindi-ankara-2026114/
Bu başvuruların bir yaptırımı yok evet ama gündemde tutuyor en azından. Şu haberin yapılmış olması bile güzel bir gelişme.