14 Tem 2018 13:26

@paca08 adamın İstanbullu İzmirli olması veya olmasa bile orada sınava girmiş olması ve sınavının da geçerli olmasında gram ne suçu ne kabahati var, eleştirilen kesim iyi oldu sonucumu gördüm hem başkaları sayıştaya girerken ben diğer kurumun sınavlarına da gönül rahatlığıyla girebilecem diye düşünsünler yoksa herkes mağdur. Aynı zamanda vmy ye veya ziraat PTT ye netine bakıp girene de laf yok, el mahkum insanları mecbur bırakıyorlar İstanbul İzmirde girenin suçu ne başka sınavla çakışması durumunun, vicdan kanaati burda devreye giriyor ben İstanbulda girsem netime bakardım varsa 70 bu sınava girmezdim gider vmy ye girerdim ama gene sızladı vicdanım yazık günah adilik şerefsizlik bu yapılan diye, eleştirilen kesim oh lan şansa bak vmy sayıştay arasında kalan şimdi sayıştaya girerse ikinci sınavda benimde vmy de önüm açılır iyi oldu diyen tekrar ediyorum yoksa İstanbulda İzmirde girenin de suçu günahı yok bu adamlar belirlemiyor sınavın yapılacağı tarihide sınavın iptal olmasını veya tekrarlanmasınıda veya sınavın bu şekilde yenilenmesinide. bu yazdığım yazıdan bir kesit hepsini kopyalamadım şimdi biri daha uzun yazma der. arkadaşım bir kez daha oku ben anlamıyorum okumanız mı yok yazmanız mı yok.