2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo 3310 ile çektim yoksa sadece 100 yıl mı geride kalmışım
-
@can-mavi hocam aslinda telefonu az daha yukardan tutsaydiniz, muavinden bi de kahve isteseydiniz hem instalik sanatsal bi poz olurdu hem de cikmamis olurdunuz fotoda:D ama olsun, gormus olduk sizi:)))
Ayrica kolay gelsin,basarilar insallah. -
@1umut kahve ile foto olayı aklıma gelmedi , yoksa hiç kacirmazdım :))
-
@can-mavi ifşa is coming.
-
@kombassankoma hem de nasıl
-
Arkadaşlar ösym tarafından yayınlanan son sayıştay denetciligi sınavı sorularına nasıl ulaşabilirim?
-
Ben de ise durumlar; son gün uzun süreli genel bir tekrar planlamama rağmen müthiş bir hastalık evresi.. Burun akıntısı, halsizlik, sesin tamamen gitmesi, terleme, ayakta duramama. Yatakta şu an 4 kitap var lakin ben yatıyorum. Her şey nasip tabi ama yarına böyle olmamayı ve de karşılıklı oladaj dualarda yer almayı dilerim dostlar.
-
@murky geçmiş olsun öncelikle bu gn ilaç al ve sadece uyu yeterince emek verdin zaten Can'ında sıkılmasın yarın dinlenmiş bir kafayla girersen daha iyi geçer sınavın .hepsini tekrar etmeye çalışarak kendini paralama akşam bir nebze düzelirsen okursun biraz yarın burnun akarak sınava gidersen seni paralarlar hem sana yazık hem çevredekilere çok geçmiş olsun
-
@sedostmz mail adresinizi yazarsanız göndereyim.
-
@murky geçmiş olsun hocam. clarinase tablet alabilirseniz sınav öncesi sınavda rahat edersiniz.Kbb doktoru yazabiliyor sadece. Acile gidip sorabilirsiniz onlar da yazabiliyorsa rahat edersiniz.
-
Arkadaşlar toplamda kaç kişi sınava başvuru yapmış bilgisi olan var mı ?
-
@politics06 10.000 hocam osymnin sayisal bilgiler kisminda vardi.Bin kisiye yakinda girmeyen vardi sanirim.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ben de ise durumlar; son gün uzun süreli genel bir tekrar planlamama rağmen müthiş bir hastalık evresi.. Burun akıntısı, halsizlik, sesin tamamen gitmesi, terleme, ayakta duramama. Yatakta şu an 4 kitap var lakin ben yatıyorum. Her şey nasip tabi ama yarına böyle olmamayı ve de karşılıklı oladaj dualarda yer almayı dilerim dostlar.
Dostum gecmis olsun. Hastalıklar seni yildiramaz .
Yarin git ve listeye gir gel bekliyoruz.
-
Yarın için herkese başarılar arkadaşlar. Ben girdiğimden girmeme kararı aldım. Umarım herkes için en iyisi olur.
-
@onuktekin çok sağolun hocam ilaç tavsiyeniz için. ancak kolay kolay ilaç kullanmayan ben, sabahtan bu yana bir çok ilaç kullandım, biraz olsun da rahatlattılar açıkçası o nedenle daha fazla kullanmasam daha iyi olur.
@shady1 inşallah hocam ya şu sayıştay'ın test ve yazılı kısımlarını başarı ile geçeyim söz sana güzel bir yemek ısmarlayacağım bu vesileyle tanışmış da oluruz kazanamazsam da otururuz tabi o ayrı.
-
@murky Allah şifa versin hocam. Toplanırsınız inşallah.
-
@onuktekin çok sağolun hocam Allah razı olsun. Şimdiden başarılar dilerim sınavda, hayırlısıyla 225'te yer almanız dileğiyle.
-
@murky amin hocam. Çok teşekkür ederim. Sizle birlikte olur inşallah
-
@murky insallah hocam dualarımız seninle
-
bursa'da girecek olan var mı arkadaşlar, tek dersliğe mi verdiler acaba