2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Doğan Haber Ajansı da Demirören Haber Ajansı olmuş
-
@osman-paşa Biraz katılım olursa bu sorun çözülür.Çok net bir şekilde çözülür.
-
@onuktekin kesinlikle hocam olmayacak bir şey değil. Biraz zorlamak gerekiyor.
-
@osman-paşa kitap çekilişi yapsaydık rahat 200 kişi toplardık bence
-
@kombassankoma ya 3. Aşaması:)
-
Düşünsenize ilk sınava giripte ösymnın yayımladıgı cevaplarını kontrol edip içerde oldugunu bilenenler kim bilir nerde tatil yapıyorlar:)
-
İlk sınavı iyi geçenlerde bence tereddüt yaşıyorlardır. Nitekim ikinci sınav "kağıt üzerinde" olacak şartlar aynı değil. Ve sınav zorluğu nasıl olacak? Her şeyden evvel "standart sapma" hususunu nasıl belirleyecekler hala anlamış değilim. Nitekim daha önceki bir idari yargı hakimliği sınavında mülakata kalan son adayla aynı netlere sahip olmamıza rağmen standart sapma ile ben kalamamıştım mülakata.
Zannediyorum soruları benzer sormaları gerekiyor, e soruları çok benzer sorarlarsa da neler olacağı malum. Gerçekten inanılmaz bir sürece tanıklık ettik, Allah sonumuzu hayretsin. -
Benim ilk sinav gecerli olmasina ragmen sisteme girdim bi baktim. Sayistay 2. Eleme sinavina basvurmusum gorunuyor. Ben 2. Sinava girmek istemiyorum. Benle ayni durumda olan var mi?
-
@gökyeleli bende başvurmuş gözüküyorum.o zaman herkesi sınava sokacaklar gibi duruyor.
-
Arkadaşlar Twitter'dan hashtag falan oluştursak, yetkili kişilere etkileşim göndersek biraz da olsa bizi duymalarını görmelerini sağlayamaz mıyız? Böyle giderse mail attığımız yerlerden de cevap gelmeyecek ve bir seçim yapıp sınavlardan birini tercih etmek zorunda kalacağız gibi geliyor
-
@wilfried umarım öyle olmaz
-
@büş Hocam change org da kampanyaya 25 kişi imza atmış. Memurlar net haberini retweet eden sayısı en son baktığımda 16 kişiydi. Twitter üzerinden de deneyelim bakalım kaç kişi gelecek.
-
@onuktekin Bir seçim yapıp kararlarını vermişler demek ki, yoksa hem maddi hem manevi o kadar madur olan kişinin bu kadar sessiz kalmasının başka açıklaması yok..
Herkes için hayırlısı olsun, iyi çalışmalar -
Basvurmadığımız halde başvurmuşuz gibi gözüküyor. Demek ki ilk sınav herkes için iptal olmuş. Zaten duyuruda "Sınavınız geçerli olacaktır." şeklinde bir ifade de yoktu.
-
@büş bizim iibf mezunları hep böyledir hocam. Hepsi dilsiz şeytan maalesef. Haksızlık var ama kimse ses çıkartmıyor.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Değerli arkadaşlar.Bu haber servislerine durumu anlatan bir yazı gönderelim hepimiz.En fazla 15 dakikamızı alır.
show haber: +90 536 266 90 00
ntv haber: +90 532 306 30 30
kamudan haber: +90 537 059 59 59
doğan haber ajansı: +90 533 911 40 40
sözcü: +90 549 807 27 99
a haber:+90 505 188 10 00
internet haber: +90 530 978 82 57
kanal d haber: 05323491212
Ülke tv: 05526440707Arkadaşlar şuralara yazıyı göndermeniz çok vaktinizi almaz.Lütfen destek olun.
aguclu@abbasguclu.com.tr
aguclu@milliyet.com.tr
ncakmakci@hurriyet.com.tr
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gursoy/arsiv?getall=true
yozdil@sozcu.com.tr -
Aramızda Ekşi'de yazar olan var mı?Oradan da durumu anlatsak güzel olur.
-
@wilfried bende girmek istemiyorum. Neden böyle bir durum oluştu.
-
@minsipo yeni başvuru hakkı size de verildiği için sizde de gözüküyor. Yeniden sınava girmek için il seçimi yapmalısınız. Herkese verilmiş bi hak olduğu için sistem şuan herkeste açık. İl seçip başvurunuzu yenilemezseniz eski sınavınız geçerli olacaktır diye düşündüm.
Ama çok da içler rahat olmasın. Bu sınav mahkemelik olduğu takdirde bırak ilk sınavı iyi geçeni, kazanan dahi olamayacaktır yüksek ihtimal. İlk sınava giren kendi cevaplarını gördü kitapçıktan. İyi geçen de kötü geçen de kendini bilerek şuan bu sınava gircek ya dq girmeyecek. Bu kadar beceriksizliğin içinde bari soru ve cevapları göstermeselerdi bi nebze daha efektif olurdu.
-
@möözun şimdi arayıp sordum ve aynı sizin dediğinizi dediler. İl seçimi yapmazsak sıkıntı olmazmış.
Malesef çok saçma oldu.