2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar başvurumuz var evet ama sınav merkezi Seçili değil onu güncellersek başvurumuz tamamlanıyo bence çünkü şuan o kısım boş
-
Keşke izmir ve istanbuldakiler "böyle adaletsiz oldu tekrar girelim eşit şartlarda yarışmış olalım" dese ama iyi net yapanlar girmeyecek tabi.
-
@kombassankoma elinize sağlık hocam.Çok sağolun. https://eksisozluk.com/10-temmuz-2018-osym-sayistay-eleme-sinavi-rezaleti--5721716
-
Benim telefonlarımı niye açmıyorlar ya 15 dakikadır oryantal çalıyor
444 6796 'yı mı aradınız?
-
Şimdi güncelleyince girmesek eski sınav geçerli olur mu nasıl bi iş bu ya belki vmy sıralamam gelmicek neye göre ben bu sınavı tehlikeye atıcam
-
Bu arada arkadaşlar şimdi telefonda konuştuğum bey
"öyle gider karşılama olayı falan yohh, öyle bi işlem yapılamayacak. Sadece para vermeden gireceksiniz" dedi. kendi görevliniz söyledi biletlerinizin faturalarını atmayın diye dedim, yoh öyle bişi dedi. Merak edenler varsa söyleyeyim dedim. -
@möözun Çağrı merkezi tam skandal.Sınav tarihinden ve bazı adayların sınavının geçerli bazısının geçersiz olmasından dolayı Vmy sınavına giremeyen adaylar mağdur olacak dedim.Telefonu beklemeye aldı.Döndüğünde hayır beyfendi kimse mağdur olmayacak.Bu sınava girmeyenler o sınava giremeyecek dedi Neden dedim? Sayıştay sınavını sonucu belli olmadan nasıl girsin o sınava dedi :))) Vmy ile olağan şartlarda yapılacak sayıştay yazılı sınavını karıştırıyor aslında. İşimiz zor ÖSYM ile. Genel amaçlı dilekçe gönderebilirsiniz dedi en son.Süremiz bitti kesildi görüşme.
-
@onuktekin kahkaha attım ya Allahım Allahım sen düşürme. Bu adamın işte 5 Yıllık memuriyeti varsa kaymakam olma yolu açıldı bi de. Böyle diyoruz ama....
-
@möözun Kafalar pırıl pırıl hocam.Hakimlik yolu da açıldı.Olmaz dediğimiz ne varsa oluyor bu yüzden o kadar da olmaz diyemiyorum artık.
-
Arkadaşlar sınavın iptal olacağı kanısındayım. Eleme sınavı eşit ve adil şartlarda yapılmalıdır. Yok ilk girenler ikinci girenler falan filan uzar gider bu iş. Ösymnin ilk sınavı iptal edip tek sınav yapması gerekirdi. Tek görevi usule uygun sınav yapmak olan kurum bunu da başaramadı.
-
@elone44 doğru iptal edilecek ama bunu yapanlar da şimdi susanlar olacak ya benim canımı en çok orası sıkıyor. Büyük ihtimal şimdi susan ama sınavı kötü geçen iki yüzlülerden biri sistemi bahane edecek ve iptal ettirecek.
-
Herkes şikayet yollarını deniyorda, bir Allahın kulu iptal davası açmıyor en çok ona şaşırıyorum (normal bir ülkede yaşasak böyle denilirdi, şimdi kalkıp biri size kardeşim mahkemesiydi dosya masrafıydı kim uğraşacak herşeye geçtim hem kim sivrilip kendini tehlikeye atar devlet kurumunu karşısına alır bu devran böyle gelmiş böyle gider dese, diyecek cevabınız yok en çok üzüldüğüm nokta işte o diyecek cevabımımızın olmamasından dolayı elimiz kolumuz bağlı böyle beklemesi sonuç alacağımız belli olsa ve bir standartı olsa emin olun 1 kişinin hem şikayeti hem davası sınavı düşürürdü.) Allah yolunuzu açık etsin, hak aramak güzeldir, kutsaldır, haktandır ama yapacak bişey yok. Memleket illaki bir gün gelişecek kalkınacak tam anlamıyla hukuk devleti olacak bununda 2 temel yolu var birincisi şikayet müessesenin gelişmesi diğeri de standartlaşma. Şikayetlerin dikkate alınıp herşeyi standartına oturmasınında 300 yıl gerçi 300 de az rahat bir 400 yılı var memleketimde. O yüzden inşallah hak aramanızda olumlu bir netice alırsınız ama durumda bu öyle saça böyle tarak deyip kafasına göre yapılıyor herşey bizlerde sesimizi duyuralım diye çırpınıyoruz vah ki ne vah yazık ki ne yazık bizlere inşallah çoluğumuz çocuğumuzda azalır torun torbamızda kalmaz bu dertler ne diyelim...
-
Benim aklıma şöyle bir şey geldi şimdi.Biraz uçuk bir düşünce olacak ama sayıştay ve ösymnin sınavı kasıtlı olarak bu şekilde yapmak istediğini düşünüyorum.Şu anda Kaldırılan ve başka kurumlara geçirilecek bir sürü uzman,denetçi vs var malum.Başbakanlık uzmanları da sayıştay denetçiliğine geçecek diye haber çıkmıştı.Halen belirsiz bir süreç kim ne olacak.Yapılacak sayıştay sınavı da bence davalık olacak ve sonunda iptal edilecek.Ösym bilinçli olarak süreci uzatmak,zaman kazanmak için böyle saçma sapan bir sınav yapmak istiyor bence.Yaşanan e sınav kazasından sonra kısa sürede mecburen bir çözüm üretilmeliydi tepki almamak için ve sonunda bu şekilde adaletsiz bir çözüm ürettiler.
-
merhaba , güncel icra iflas notu olan paylaşabilir mi?
-
@toran e-postanızı mesajla gönderirseniz size göndereyim.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@toran e-postanızı mesajla gönderirseniz size göndereyim.
-
Böyle olmayacak
https://drive.google.com/file/d/1S42Tj4YSZo_y454kaviIfGV6fwiL23aa/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/1CY4GdfpJ4i3etMQnk4Df9AL8D6gE97hX/view?usp=drivesdk
Facebook'dan buldum ben de. -
Arkadaşlar 68 doğrum var sınava girmelimiyim
-
@wazo kaç alan kaç gk gy
-
Şu hale bakın ya... Girin hocam bu sefer de 70 doğru yapın işi garantiye alın