2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@bonus gec bile kaldilar
-
@paretowilfredo Bu detaylı bilgilendirme için çok sağolun, elinize emeğinize sağlık. Biraz içimiz rahatladı bir şeyler duyduğumuz için.
-
@paretowilfredo
sağolasın dostum.düzgün bir plan yapamıyordum..lanet olsun -
ilk girdiğim sınavdı. oda iptal olacak. olmalıda. vay arkadaş ya. ilk sınav ya.
-
klasik sınavda daha da ileri bi tarih olacak mecburen heralde
-
Arkadaşlar bu kadar insanın yaşadığı maddi kayıp nolacak ? Bir daha böyle bi masrafı kaldıramayacak ben de dahil bir sürü arkadaşımızın olduğunu düşünüyorum.
-
Şimdi biz bu sınavı kazansak ileride kurum içinden bizi "heee sen şu öyle böyle sınavla mi girdin " diye cagirirlar
-
sınava görünen o ki bi hayli zaman var. bu yüzden daha detaylandırmayı düşünnüyorum çalışmayı iktisata erdal ünsal hocadan çalışacağım ama bende olan kitap eski sizce çalışayım mı oradan yeni basım mı almalıyım?
-
Bu arada haberler icin sagol @paretowilfredo , sen dedin sen ağustos u bekleyelim , bana göre kötü oldu ağustos benim için geç , hem kpss ile çakışıyor hem de eylül başı kaymakamlık var, kaymakamlık da büyük ihtimal sayıştay klasik ile çakışır, ağustos çok kötü oldu benim için
-
@toranj gerek yok dostum bir daha masraf etme
-
@can-mavi teşekkürler hocam
-
@can-mavi Valla takvim alt üst oldu kardeşim bu aksilikler ile. Eğer bu şekilde duyrulursa çok kişiyi sıkıştıracak süreç. Hayrolsun bakalım yakında iyice netleşir tablo. Allah yardımcın olsun, halledersin sen.
-
@altıyüzelliyedi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ilk girdiğim sınavdı. oda iptal olacak. olmalıda. vay arkadaş ya. ilk sınav ya.
Işte bu sürecin ne kadar uğursuz oldugunu daha ilk sinavdan gördun hocam iyi tarafindan bak
-
@paretowilfredo Amon kardeşim insallah , en kötü ihtimalle kpss yi savsaklayacagim
-
@paretowilfredo İptal olduğu gün ÖSYM takvimine bakmıştım. En uygun tarih 4 Ağustos cumartesi günüydü. O kadar geç olmaz diye düşünmüştüm ama cidden KPSS'den 1 hafta sonra yapılacak olması ben dahil konu eksiği olan birçok kişi için avantaj olur.
-
@odtüsbky herkes aynı şeyi yaşayacaktır tabanı yükseltir kesin bu durum
-
@odtüsbky şahsım adına kötü oldu ama bazılarının için de iyi oldu , hepimiz hakkında hayirlisi olsun , sonuçta ölen ile olana çare yok , Allah o sınavı da en çok hak edene nasip etsin inşallah
-
Temmuz planlarım suya düştü, yıllık iznimde ne güzel hayallerim vardı. İki dk plan yapmayalım, namluda yaşıyoruz, atıl kurt atıl kurt peh.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@can-mavi Valla takvim alt üst oldu kardeşim bu aksilikler ile. Eğer bu şekilde duyrulursa çok kişiyi sıkıştıracak süreç. Hayrolsun bakalım yakında iyice netleşir tablo. Allah yardımcın olsun, halledersin sen.
Ertelenen eleme sinavinin haftaici yapilip surecin aksatilmamasi ihtimali var mi sizce?
-
@terkiphatasi Çok zor ihtimal bence dostum.