2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bugün beklemedeyiz ösym yi
-
Arkadaşlar merhaba. Ben az önce ösym’yi arayıp sayıştay sınavının ne zaman olacağını sordum ama henüz belli olmadığı söylendi. Konuştuğum kişinin mi bilgisi yoktu bilmiyorum ama dediğine göre netleşen bir tarih yokmuş.
-
@emestina, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar merhaba. Ben az önce ösym’yi arayıp sayıştay sınavının ne zaman olacağını sordum ama henüz belli olmadığı söylendi. Konuştuğum kişinin mi bilgisi yoktu bilmiyorum ama dediğine göre netleşen bir tarih yokmuş.
@paretowilfredo ???
-
Bitmeyen troller.
-
ÖSYM daha önce hiç cumartesi açıklama yaptı mı ki ya?
-
@agresif-adam bunu yazmak için mi üye oldunuz.
-
Ben de bugün açıklanır diye sürekli kontrol halindeydim. Dayanamayıp ösym’yi aradım bağlanana kadar 10dk bekledim hatta. Konuştuğum yetkiliye, başka kurumlardan da sınav ilanları geldiğini sayıştay sınavıyla çakışma durumu olursa yine mağdur olacağımızı belirttim. Aldığım cevap ise “mecbur bekleyeceksiniz” oldu. Bekleyen arkadaşlar isterseniz siz de ösym’yi arayın belki daha aydınlatıcı açıklama yapan bir yetkiliye denk gelirsiniz.
-
@fc-real-gdp evet. sana ne.
-
@agresif-adam sana margarin markası.
-
@ikiyüzonaltı BİMER,CİMER ya da KDK başvurusu yaptınız mı?
-
Bitmeyen troller.
-
Bitmeyen troller.
-
Hiçbir zaman bu forumu kendi kişisel sorunlarınıza alet edemeyeceksiniz. Anlamadınız, anlatamadık gitti!
-
@onuktekin yaptim kardesim
-
@ikiyüzonaltı Ondan gelmiştir diyecektim.Durum anlaşılmış zaten
-
Dostlar beklediğimiz açıklama gelmedi. Söylediğim gibi yeniden soruşturma vaktidir. Hafta içerisinde yeniden Sayıştay ile iletişime geçerek durumu öğrenmeye çalışacağım. Bilgi aldığımda paylaşacağım sizlerle.
-
muhafazakar troll
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlar aynen gecerli bu haber benim nezdimde. Duyum verilen bir zaman varken tekrar sormak anlamsiz. Olur da haber gerceklesmezse sorma hakkimizi kullanmak daha mantikli. O nedenle bekleyelim.
Yeterince bekledik galiba reyiz ne dersin,var mi bi aciklama?
-
@paretowilfredo hocam hala bir duyumunuz yok mu tarihle alakalı ?
-
@don-pablo Dostum 3 mesaj yukarda aciklama yaptim.