2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@nizâmülmülk 58-60 arası falan benim. düşmez o kadar sanırım.
-
@hahamas Mayıs'taki sınav her şeyi değiştirebilir ben de bilemiyorum hocam
-
Arkadaşlar fon akım tablosu sorusu sadece son 2 yıl bilançosu mu yoksa gelir tablosu da var mı.
-
@kombassankoma cevabı şimdi abaküste buldum, son dönem gelir tablosu ve son 2 dönem bilanço gerekiyormuş.
-
bir de slutsky sorusunda şıklarda enteresan bi isim vardı o ismi hatirlayan var mi cok merak ettim ki o ismi işaretledim burda bi kelime oyunu vardır diye
-
@ilanmılano roy eşitliği gibi bir şeydi sanırım
-
63-64 doğrum var
-
@nizâmülmülk şık uydurmamı acaba oyle biri yok
-
@ilanmılano Bu roy, Roy Forbes Harrod olan roy galiba başka bi bilgi bulamadım ben de
-
@kombassankoma yani cevap 1 ve 3 olacak
-
@nizâmülmülk Sagol hocam bi arastiraym baska bi sinavda sorar osym bu adamı
-
@nizâmülmülk buyume kalkinmadaki adam sanirim domari yeni farkettim
-
@zeuscuk evet hocam
-
@murky muhasebe inş böyledir, 15 gözüküyor 8 doğrulu maliyeyi kurtarsak yeter
-
@nizâmülmülk 58-65 arası kocaman bi derya bekliyorum. Şüpheli sorularım çok ayrıca 60ın yetmeyeceğini düşünüyorum
-
Son sınavda 63 doğruyla 235. olmuş bir kişi. Bakalım muhasebe testinin eklenmesi nasıl değiştirecek.
-
@aleph evlatlık vardı orada yanlışı soruyordu galiba öncüllü soru. evlat edinen ve altsoyu kan hısmı gibi mirasçı olurlar doğruydu, bir de evlat edinen evlatlığın mirasçısı olamaz doğruydu. diğer öncül yanlıştı.
-
@kilici muhasebenin kolay olması arttırabilir mi acaba:/
-
@kombassankoma evlatlık ve altsoyu olacak pardon
-
@kombassankoma Hocam muhasebenin sınav eklenmesi bence ortalamayı bir net civarında düşürebilir. Ayrıca bu sene sınava girenlerin sayısı 2016 sınavının yarısı kadardı neredeyse bu da etkili olur gibi geliyor.