2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@maxmin Siz sadece ilk sınava mı girdiniz hocam
-
@harmenihas Okuma alışkanlıgı yoksa insanın normal bu ankettte max 75 yapabilirsiniz.60 alan gkgyde eşit olsun diye bölün dedim.
-
@enki anlayamadım?
-
@harmenihas 60 alan netin 30 gkgy netin varsa.60+30/2 yapacaksın.Alan Gkgy karmaşası yaşanmasın diye.
-
@enki yanlış kişiyi etiketliyorsunuz Hocam
-
@harmenihas, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi 1 alan sorusu 2 gkgy ediyor ya. Arkadaş safi alan netine çevirerek anket yapmış. Bu durumda 75 netin üstüne çıkılamayacak
tamamdır teşekkürler
-
Bu anket çok anlaşılır değil 60 a 30 ayrı ayrı ya da toplam doğru yazmak daha iyi olur
-
@cesss Oyle hepten karışır buyrun yapın Zaten birçok kişi anlamamış ikiye bölün dememe rağmen.
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi hocam benim demek istediğim soruyu çmzdüğümü biliyorum ama o hızla hangisine cevap verdiğimi bilmiyorum 2 tane var böyle alandan . Sanırım çoğu kişi de olmuş bu
tamam işte ben de muhasebeden 5 soruyu öyle hızlı çözmeye çalıştım ki ben de ne cevap verdiğimi bilmiyorum
-
@harmenihas Pardon hocam ankete laf söylediniz sandım karşıklık olmuş..
-
@enki ben o işleri bilmiyorum hocam yine yapana teşekkürler ama ben fikrimi belirttim sadece
-
yav alanı 1,33 gky 0,66 ile çarpalım işte dümdük ham puanımız çıksın hem geçen sene ile de karşılaştırma olabilir. anket başlığına da bunu yazmak lazım yoksa herkes doğru sayısını işaretler
-
bi önceki ankette 73 üstünü 11 kişi işaretlemiş gerçekten bravo
-
İptal edilen sınav için sınavı iptal olmayanlar doğru yanlışlarını hangi başlıkta yazmışlardı arkadaşlar.
-
40 ve altı bi tek ben mi çıktım şimdi
-
-
@kombassankoma aa yanlış yazdım pardon ya unutalım bu tatsız şeyi:)
-
@harmenihas bende sizin gibi düşünüyorum. 2 sınavın standart sapmaları farklı olacaktır.
-
http://www.strawpoll.me/16279835 Buyrun yeni anket aynı stil.Diğer anketi bazı arkadaşlar yanlıs algıladı sanırım.
(GKGY Netinizi 2ye Bolerek Ekleyin.)
Ornek 50 Alan 24 GK-GY
50+24/2=62 Net -
@kilici evet hocam burdan gördüğüm soru ve cevaplar üzerinden sadece alan kısmını karşılaştırdığımda bana öyle geldi