2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bir de hep söyledim, yine söyleyeceğim anketleri kafaya takmayın
-
@murky Hocam haklısınız da başka hiçbir emare yok fikir yürütebileceğimiz
-
@politics06 hocam ben sınırda olsamda olmasamda hep sınav sonrası hep düşüncedeyim
-
Sınavlarda baraj değil de kota probleminin olması bizi sürekli bi hesap yapmaya itiyor
-
@baumol 2016 sınavı daha zor bir sınavdı yani öylemi ???
-
@huseyinnkeskin Gayet iyi 16 günlük açıklama süresi. Son sınavlarda açıklanma süresini çok uzatmaya başladı ÖSYM. Adamlar yapmaya çalışıp da yapamadıkları e-sınavı bile (ki yani tamamen elektronik akşamına sonuç belli olur) 15 günde açıklayacaklardı.
-
@veda 2016 sınavı sorularını görmedim bir şey diyemem.
-
@veda bu sınavdan çıkışta herkesin söylediği tek şey haksızlık oldu mayıstaki kolaydı zor sınav hakkımız yendi vs
-
@murky ilkbahardaki ales sonuçları 10 gün erken açıklanmıştı
-
@huseyinnkeskin Hocam iyi ki bayramdan sonra açıklanıyor. Emin olun bir bayrama sınavı kaybettiğini bilerek girmek çok kötü. Bayram gelmiş neyime türküsü dolanıyor insanın beyninde. 2017 mülakatları bayram öncesi açıklandı. Kimi çifte bayram yaptı kimi yas tuttu. Sınavı geçememek kötü tabii ama bayramımızı almasın elimizden.
-
@murky doğrudur ama benim tatilde geçen 8 günün ardından 1 gün sonra açıklanması garibime gitti kurum çoğu sınavı 1 ay sonraya keyfi açıklıyor gibime geliyor 1 haftalık işi var şu teknolojide
-
@cesss aynı fikirdeyim... iktisat hukuk ve Maliye hem mayıs sınavından hemde 2016 sınavından oldukça zor olduğu belirtiliyor sınava giren genel kitle tarafından... ayrıca milli kütüphanede rastlanılan en yüksek puan 71 dir. Bu kişi kpsseden 135 net bekliyor.
-
Bu arada bir arkadaşın yaptığı ankete katılım artıyor beyler katılmayan katılsın paylaşsın gruplarda http://www.strawpoll.me/16279835/r
Alan doğrusu + GkGy doğrusunun 1/2'sini alıp toplayın örnek de mevcut ankette -
@baumol 2016 yılı için yapılan sayıştay sınavı daha kolay bir sınav olduğu belirtiliyor. Ve alan ağırlıklı 63 doğru ile kapattı...
-
@veda sizin mantığınıza göre sınavın 63 den daha küçük kapatması gerekiyor doğru muyum ?
-
@veda puan derken doğru sayıaı olarak mı yani
-
@baumol mayıs sınavını ayrı bir değerlendirmede yaparlarsa 63 ve altı kapatacaktır...
-
@veda iddiaya girelim mi ?
-
@baumol hay hay ????
-
Arkadaşlar 2016 Sayıştay formunu okuyunuz. Ne 70 ler ne 75 ler havalarda uçuşuyormuş. Sonuç ortada....