2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ankete göre bu sene 2016 sınavına göre iyi yapanlar daha fazla sanırım
-
@politics06 hocam bence içerdesiniz siz ortalama 4 gk gy 1 alan netine eşdeğer.
-
@toranj inşallah hocam, sonuçlar sürpriz olacağa benziyor, sizinki nasıldı ?
-
@politics06 ben de 22 44 hesapladım 1 alan sorusundan emin değilim tabi daha farklı olabilir . ama 1 alan neti dahi çok önemli bu sınavda gk gy pek bi önemi yok
-
@toranj inşallah kalırız yazılıya, yazılıya kalırsak herkese benden çay
-
@politics06 inşallah hocam bende ısmarlarım valla:)
-
GK-GY 19 doğru Alan 37 doğru. Maaşallah herkes yüksek yapmış. 1 yıllık aradan sonra nisanda başladığım çalışma yetmemiş anlaşılan. Benim gibi 40'ın altında yapanlar eminim utançtan yazmıyordur. Önümüzdeki sınava bakacağız artık. Ancak buradan yüksek yapanlara sorum şudur. O kadar zamanın yetişmeme riski içerisinde hangi ara maliye ve iktisadı muhakeme ederek çözdünüz? O kadar maliye ve iktisat çalışmama rağmen fena yamuldum, 9'ar doğru yaptım neredeyse her dersten. PEGEM, Monopol, Parite, Üstad iktisat soru bankalarıyla Monopol ve 4T Maliye soru bankalarını çözdüm. Nerede yanlış yaptım ben?
-
şimdi karar verdik mi kaçla kapatıyoruz.
-
@kombassankoma daha kolay olduğunu söyleyenler çoğunlukta hocam, anket de yapıldı anketin yorumunu size bırakıyorum
-
@politics06 2016'da @T-R-Malthus 72,63 ham puan 184. olmuş. +3 olsa 75,63. çok daha az kişi girdi. 75'i geçen kazanır herhalde. kazanmalı. lütfen kazansın
-
http://www.strawpoll.me/16279771 Ankete Buyrun.
GK-GY Doğrunuzu 2 ye Bölerek Ekleyin. -
@odtüsbky Hocam süre sorunu herkeste oldu. Normalde sürede hiç sıkıntı olmuyordu çünkü muhasebe yoktu, maliye ve hukuktan kalan zamanla matematikte ve iktisatta yapılamayan sorulara bakılabiliyordu. Muhasebe eklenince kendisi ayrıca zaman istediği için süre sorunu ortaya çıktı. Burada 70 üstü netler havada uçuşsa da ben hem 2016 ya göre sınavın zorluğu hem de süre sıkıntısından dolayı taban net sayısının 1-2 net düşeceğini düşünüyorum.
-
@kombassankoma ben bu şartlarda geçemiyorum, geçen arkadaşlara başarılar :), arkadaşın netleri nasılmış ?
-
2016 sınavından çıkınca ilk yorumlar çok kolay olduğu yönünde olmuş. bu sınav bana zor geldi şahsen. direkt okuyup işaretlediğim çok az soru var genelinin üzerine bi süre düşünmek gerekiyordu
-
@odtüsbky aynen hocam ilk sınav olamasa bu sınav 60-63 bandında kapatırdı bence. 20 gkgy 40 alan yetebilirdi. son sınavda 63 ile kapattığını düşünürsek 60-63 tahmini bu sınav için uygun olurdu. zaman problemin konusunda da haklısınız. 2016 sınavına girmiştim. o sınavda zaman problemi yaşamamıştım.
-
@odtüsbky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
GK-GY 19 doğru Alan 37 doğru. Maaşallah herkes yüksek yapmış. 1 yıllık aradan sonra nisanda başladığım çalışma yetmemiş anlaşılan. Benim gibi 40'ın altında yapanlar eminim utançtan yazmıyordur. Önümüzdeki sınava bakacağız artık. Ancak buradan yüksek yapanlara sorum şudur. O kadar zamanın yetişmeme riski içerisinde hangi ara maliye ve iktisadı muhakeme ederek çözdünüz? O kadar maliye ve iktisat çalışmama rağmen fena yamuldum, 9'ar doğru yaptım neredeyse her dersten. PEGEM, Monopol, Parite, Üstad iktisat soru bankalarıyla Monopol ve 4T Maliye soru bankalarını çözdüm. Nerede yanlış yaptım ben?
hocam öncelikle bu sınav bir senede halledilecek bir sınav değil. 1 yıllık aradan bahsetmişsiniz, malesef çalıştığımız dersler çok nankör olduğundan unutuluyor. kendi yöntemimi yazayım belki fikir oluşturur. öncelikle kendime iki ders belirledim maliye ve iktisat. iktisattan erdal ünsal nurdan aslan ve tufan sametin kitaplarından güya özet çıkararak kendime yeni bir kitap yazmış bulundum. keza maliye de öyle. hukuku da özet çıkarmadan konu çalışıp soru çözdüm daha sonra konu çalışmaksızın soru çözmeye devam ettim. buna rağmen pek bi umudum yok gerçi sınavda. inşallah seneye istediğiniz puanı alırsınız
-
@politics06 hocam ben çok pis sallarım ya öyle deme 5 diyorsam 1 çıkar
Maliye 13
İktisat 16
Hukuk 15
Gy12
Gk9maliye ve hukuk yüzde 25, iktisat ve gy yüzde 20 gk yüzde 10. maliye, iktisat ve hukukta 20'şer soru, gk ve gy'de 15'er soru vardı.
maliye ve hukuk katsayısı 1,25, iktisat 1, genel yetenek 1.33, genel kültür 0.66.
-
@fc-real-gdp İlk sınav nasıl etkiler acaba.. hocam ilk sınavda girip sınavı geçerli olup ikinciye de sınavı iyi olduğu için girmeyen kaç kişi vardır acaba ?
-
@kombassankoma
23+44=87
21+44=184Altın dengesi gibi çok hassas
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@fc-real-gdp İlk sınav nasıl etkiler acaba.. hocam ilk sınavda girip sınavı geçerli olup ikinciye de sınavı iyi olduğu için girmeyen kaç kişi vardır acaba ?
çok saçma bir soru olacak ama ilk sınava girip ikinciye de başvuran ama sınava girmeyenlerin ilk sınavı mı geçerli olacak şimdi?